Zoeken

08

vacatures orthopedagoog in de GGZ

de voordelen van MAANDAG!
  • Flexibiliteit in je werk
  • Zekerheid van een vast contract
  • Ontwikkelings- en opleidingsmogelijkheden via de Maandag® Academy
Bekijk alle voordelen

Contact

Kom voor een vrijblijvend gesprek langs op één van onze vestigingen. Bellen of mailen kan ook. Lees hier waar je ons kunt bereiken.

Neem contact op

Open sollicitatie

Zit er op dit moment geen geschikte vacature voor jou tussen, maar lijkt het je wel leuk om aan de slag te gaan bij Maandag®? Solliciteer dan via onderstaande button, dan kijken we samen naar de mogelijkheden.

Solliciteren

Vacatures orthopedagoog in de GGZ

Bekijk online de vacature orthopedagoog binnen de GGZ bij Maandag®. Heb je de WO-opleiding orthopedagogiek afgerond en ben je op zoek naar een uitdagende baan in de geestelijke gezondheidszorg? Kijk dan snel verder naar onderstaand vacatureoverzicht!

Als orthopedagoog/gedragswetenschapper werk je met verschillende doelgroepen, zoals jongeren, volwassenen en ouderen. In teamverband werk je nauw samen in een netwerk om de cliënt heen. Als orthopedagoog bewaak je hierbij de uitgezette lijnen en vanuit jouw eigen visie draag je ideeën aan en stel je behandelplannen op. Alles in het belang van de cliënt.

Bij Maandag® bieden we mogelijkheden om te werken met diverse doelgroepen en op verschillende werkplekken. Voor jou de ultieme kans om erachter te komen waar je interesses en talenten liggen.
Staat in onderstaand overzicht een vacature als orthopedagoog in de GGZ, die perfect aansluit op jouw carrièrewensen en ambities? Klik dan meteen op de button solliciteren!