MBO Verpleegkundige GGZ

Alianne Westra
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Alianne Westra
MEI 04
Drenthe Permanent MBO
03.06.2020 100281712
Solliciteren

Over de functie

Wij zijn bij Maandag® op zoek naar een MBO Verpleegkundige GGZ. Je gaat patiënten ondersteunen door hen te leren omgaan met hun psychische stoornis en je streeft samen met de patiënt naar optimaal functioneren. Als verpleegkundige in de GGZ verricht je dankbaar werk. Je bent onmisbaar in de zorg. Je bent betrokken, niet alleen met de patiënt maar ook met de familie en mantelzorgers. Jij haalt voldoening uit de begeleiding van patiënten en stimuleert zelfstandigheid.


Je gaat werken in een gemotiveerd team waar je de vrijheid krijgt om zelfstandig je taken uit te voeren. Ben jij sociaal, flexibel inzetbaar, geduldig en zet jij graag dat extra stapje voor de cliënt? Dan ga ik samen met jou op zoek naar projecten waarin jouw expertise het best tot zijn recht komt. Over de contracturen ga ik graag met je in gesprek.


Werken via Maandag® betekent dat jij op basis van een contract met een vast aantal uren, toch flexibel ingezet kan worden. Ervaring op doen bij diverse opdrachtgevers om je zo nog verder te ontwikkelen als verpleegkundige. In een verpleeg- of verzorgingstehuis? Somatiek, psychogeriatrie, NAH of revalidatie, het kan allemaal. Het volgen van cursussen en trainingen kan bij ons altijd. Jouw nieuwe Maandag® kan per direct, geheel naar jouw wens, van start gaan.


 

Functie eisen

·        In het bezit van een diploma Verpleegkundige niveau 4

·        Bevoegd en bekwaam in verpleegtechnische handelingen

·        Geldige VOG (of een aanvraag hiervoor)

·        Rijbewijs B

Over het bedrijf

  • Samen op zoek naar jouw werkgeluk
  • Begeleiding en evaluatie tijdens jouw opdrachten
  • Ervaring binnen verschillende zorginstellingen
  • Mogelijkheid tot ontwikkeling op de Maandag® Academy


Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En lijkt werken bij Maandag® je een mooie stap? Solliciteer dan meteen. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort dan net zo tof uit als die van ons.

Current job is not marked as favorite, click to favorite this job
Alianne Westra
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Alianne Westra