MBO Verpleegkundige binnen de GGZ

Alianne Westra
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Alianne Westra
MEI 04
Friesland Permanent MBO
03.06.2020 100279934
Solliciteren

Over de functie

Wij zijn bij Maandag® voor 24-28 uur op zoek naar een MBO Verpleegkundige binnen de geestelijke gezondheidszorg (GGZ). Je gaat patiënten ondersteunen door hen te leren omgaan met hun psychische stoornis en je streeft samen met de patiënt naar optimaal functioneren. Als verpleegkundige in de GGZ verricht je dankbaar werk. Je bent onmisbaar in de zorg. Je bent betrokken, niet alleen met de patiënt maar ook met de familie en mantelzorgers. Jij haalt voldoening uit de begeleiding van psychiatrisch patiënten en zorgt er samen met de patiënt voor dat hij zijn doelen behaalt.


Je gaat werken in een team waar je de vrijheid krijgt om zelfstandig je taken uit te voeren. Ben jij sociaal, flexibel inzetbaar, geduldig en zet jij graag dat extra stapje voor de cliënt? Dan ga ik graag met jou in gesprek!


Werken via Maandag® betekent dat jij op basis van een contract met een vast aantal uren, toch flexibel ingezet kan worden. Ervaring op doen bij diverse opdrachtgevers om je zo nog verder te ontwikkelen als verpleegkundige. In een verpleeg- of verzorgingstehuis? Somatiek, psychogeriatrie, NAH of revalidatie, het kan allemaal. Het volgen van cursussen en trainingen kan bij ons altijd. Jouw nieuwe Maandag® kan per direct, geheel naar jouw wens, van start gaan.

Functie eisen

  •         In het bezit van een diploma Verpleegkundige niveau 4
  •         Bevoegd en bekwaam in verpleegtechnische handelingen
  • Rijbewijs B


Enthousiast geworden over een samenwerking met Maandag® en benieuwd geworden naar de mogelijkheden die wij kunnen bieden? Neem vandaag nog contact met mij op voor een kennismakingsgesprek!

Over het bedrijf

Wat bieden wij jou?

  • Wij bieden een marktconform salaris. Je wordt ingeschaald op basis van opleiding en ervaring;
  • Wij vergoeden alle reiskosten op basis van €0,19 per kilometer;
  •  Samen met de Maandag® Academy werk je aan je persoonlijke ontwikkeling;
  • De Accountmanager en Recruiter als jouw persoonlijke coach;
  • Uiteraard horen pensioenregeling, vakantiedagen en vakantiegeld ook tot de voorwaarden.

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En lijkt werken bij Maandag® je een mooie stap? Solliciteer dan meteen. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort dan net zo tof uit als die van ons.

Current job is not marked as favorite, click to favorite this job
Alianne Westra
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Alianne Westra