MBO verpleegkundige bij MAANDAG!

Andrea Heuvelman
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Andrea Heuvelman
MEI 08
Gelderland Permanent WO
07.06.2020 100286195
Solliciteren

Over de functie

Wil jij werken met ouderen, in een ziekenhuis, in de wijk, met psychiatrische patiënten, met kinderen of misschien wel met verstandelijk beperkte mensen? Heb jij een specifieke voorkeur voor één bepaalde doelgroep om jezelf te verdiepen en te ontwikkelen? Of wil jij kennis en ervaring opdoen binnen verschillende vakgebieden, doelgroepen en organisaties? Dan is Maandag® de organisatie die bij je past!


Wat ga je doen?

Als MBO verpleegkundige verleen jij de benodigde zorg, verricht je medische handelingen en maak je zorgplannen. Samen met jouw team zorg je er voor dat de cliënt zo goed mogelijk wordt verzorgd en begeleidt. Je bent verantwoordelijk voor een juiste overdracht en zorgt voor inzicht in elke situatie. Je signaleert en onderneemt actie, wanneer de situatie er om vraagt. Zo nodig schakel je collega’s in voor hulp.


Naast de taken die je als MBO verpleegkundige uitvoert, bied je extra aandacht aan de cliënt wanneer daar de ruimte voor is. En daarmee maak jij als MBO verpleegkundige nou net het verschil! Als MBO verpleegkundige ben jij iemand die een warm hart draagt voor de zorg en die niet bang is om de handen uit de mouwen te steken. Jij bent goed in de samenwerking, kan snel schakelen en houdt van uitdaging in je werk!


In de functie als MBO verpleegkundige krijg je te maken met een grote diversiteit aan ziektebeelden, somatische klachten of psychiatrische problematiek. Werken bij Maandag® als MBO verpleegkundige houdt in dat jij je mag ontwikkelen en specialiseren binnen verschillende organisaties en met diverse doelgroepen. Zo krijg je uiteindelijk een goed beeld van wat er het beste bij jou past! Samen kijken wij naar jouw wensen en ambities, om jouw de meest ideale werksituatie te kunnen bieden!

Ben jij enthousiast geworden en benieuwd naar de mogelijkheden? Solliciteer dan direct! 

Functie eisen

  • Je bent in het bezit van een MBO verpleegkunde opleiding
  • Je beschikt over een geldige BIG registratie
  • Je bent in voor een beetje avontuur en kijkt graag in meerdere keukens
  • De cliënt is voor jou het belangrijkste in je werk als verpleegkundige
  • Je vindt het prima om onregelmatige diensten te werken

Over het bedrijf

Wanneer je kiest voor Maandag®, kies je voor warm en persoonlijk contact. Jou wensen, ambities en doelen staan op nummer 1. Geen enkele dag is hetzelfde. In overleg zijn meerdere opdrachtgevers en de duur van opdrachten bespreekbaar.

Werken bij Maandag® heeft de volgende voordelen:

  • Salaris conform CAO
  • Reiskostenvergoeding (0,19euro per km)
  • Mogelijkheid tot het volgen van trainingen en cursussen
  • Mogelijkheid tot korte, maar ook langere opdrachten

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En lijkt werken bij Maandag® je een mooie stap? Solliciteer dan meteen. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort dan net zo tof uit als die van ons.

Current job is not marked as favorite, click to favorite this job
Andrea Heuvelman
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Andrea Heuvelman