Klinisch Psycholoog

Over de functie

Ben jij dé klinisch psycholoog die zich durft te verbreden?

Maandag® Maastricht beschikt over een ruim netwerk aan GGZ-instellingen binnen Limburg en daarbuiten. Met grote regelmaat ontvangen wij de vraag naar een Klinisch Psycholoog. Een luxepositie! Want hierdoor ontstaat er een ruime verscheidenheid aan opdrachten voor jou als specialist. Om te zorgen dat deze vraag op de juiste manier wordt beantwoord, zijn we op zoek naar jouw expertise. We brengen je in contact met een dynamische nieuwe werkomgeving, waar je het beste uit jezelf haalt. Focus op behandelen van complexe psychiatrische problematiek? Meer aandacht voor nieuw onderzoek en ontwikkeling? Of juist een grotere impact op de hele breedte van beleid? We gaan op zoek naar de ambities in jouw loopbaan, en vinden samen jouw droomproject! Bij Maandag® hebben we mogelijkheden voor Klinisch Psychologen in zowel de ambulante, poliklinische als klinische setting binnen alle specialismen: volwassenen psychiatrie, kinder- en jeugdpsychiatrie, ouderenpsychiatrie, acute psychiatrie, verslavingspsychiatrie, forensische psychiatrie, ziekenhuispsychiatrie en LVB.


Wat ga je doen?

Als klinisch psycholoog weet jij als geen ander in complexe situaties de juiste diagnose te stellen maar ook om met de informatie die voor handen is snel in te schatten welke vorm van diagnostiek en behandeling noodzakelijk is. Je hebt een leidende rol op het gebied van behandeling van cliënten met complexe psychische problematiek en complexe beelden, zoals co-morbiditeit en somatisch-psychische aandoeningen, vaak als hoofdbehandelaar. Jij zorgt ervoor dat er één gerichte behandeling komt die alle klachten integreert en aanpakt en recht doet aan alle facetten van de cliënt. Om dit mogelijk te maken denk jij vanuit alle theoretische kaders en weet jij de richtlijnen flexibel te hanteren. Daarnaast hou jij je bezig met de ontwikkeling en verspreiding van nieuwe wetenschappelijke en professionele kennis in jouw vakgebied.


Wat bieden wij jou?

 • Een uitstekend marktconform salaris;
 • Flexibiliteit in uren;
 • Een leaseauto of reiskostenvergoeding;
 • Afwisseling in verschillende projecten, met de zekerheid van een vast dienstverband.


Ben je helemaal enthousiast geworden? Solliciteer dan direct!

 

Functie eisen

 • Je hebt een BIG-registratie als klinisch psycholoog.
 • Je kunt zowel individueel als in groepsverband behandelen en betrekt bij je behandeling somatische, psychische en sociale aspecten.
 • Je hebt de vaardigheden en kennis om wetenschappelijk onderzoek te coördineren en uit te voeren
 • Je bent specialist binnen jouw vakgebied en bent enthousiast om jouw kennis over te dragen

Over het bedrijf

Vanuit vestigingen in heel Nederland, detacheert Maandag® interim professionals in de publieke sector. Dit doen we binnen de overheid, het onderwijs, de gezondheidszorg en bij woningcorporaties. En niet zomaar professionals. Onze professionals weten van aanpakken en bruisen van energie. Werken bij Maandag® is daarom ook niet te vergelijken met een baan die je eerder hebt gehad. Onze goede arbeidsvoorwaarden, toffe werksfeer en doorgroeimogelijkheden dragen daar zeker aan bij.

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En lijkt werken bij Maandag® je een mooie stap? Solliciteer dan meteen. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort dan net zo tof uit als die van ons.

Is dit jouw toekomstige baan?

Solliciteren
Andrea Odeurs

Andrea Odeurs

Recruiter

Het sollicitatieproces

undefined

Solliciteer

Binnen vijf dagen ontvang je een reactie op je sollicitatie.

undefined

Telefonische kennismaking

Zijn er mogelijkheden? Dan leren we je graag beter kennen.

undefined

Eerste gesprek

We nodigen je uit op een van onze vestigingen om verder kennis te maken.

undefined

Tweede gesprek

In een verdiepend gesprek bespreken we vakinhoudelijke zaken en eventuele vragen die jij nog hebt.

undefined

Contractvoorstel

Is er van beide kanten een klik, dan doen we je graag een voorstel.

In dienst

Blij met ons aanbod? Dan zijn we een match. Na het tekenen van je contract is het officieel rond. Gefeliciteerd!

#DeVoordelen

Waarom werken bij maandag®?

 • Afwisseling Elke opdracht is anders.
 • Groei Omdat we ontwikkeling belangrijk vinden hebben we een eigen Maandag® Academy. Hier kan je (vakinhoudelijke) trainingen volgen zodat jij blijft groeien.
 • Onbeperkt online leren Via onze Maandag® academy heb je onbeperkt toegang tot diverse trainingen en cursussen.
 • Persoonlijke begeleiding en coaching Samen met jou kijken we naar je ambities en begeleiden je naar een volgende stap in je carrière.
 • Zekerheid van een contract Je komt bij ons in dienst en gaat aan de slag bij diverse opdrachtgevers.
#EvenVoorstellen

Jouw MAANDAG! collega's

Anne  
Anne
Jurist
Rachid  
Rachid
Basisarts
Sebastiaan  
Sebastiaan
Projectleider AVG
Soraya  
Soraya
Leerkracht basisonderwijs