Klinisch Psycholoog

Ivar Jole
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Ivar Jole
JUN 12
Limburg Permanent WO
12.07.2020 102937059
Solliciteren

Over de functie

Ben jij dé klinisch psycholoog die zich durft te verbreden?

Maandag® Maastricht beschikt over een ruim netwerk aan GGZ-instellingen binnen Limburg en daarbuiten. Met grote regelmaat ontvangen wij de vraag naar een Klinisch Psycholoog. Een luxepositie! Want hierdoor ontstaat er een ruime verscheidenheid aan opdrachten voor jou als specialist. Om te zorgen dat deze vraag op de juiste manier wordt beantwoord, zijn we op zoek naar jouw expertise. Heb jij interesse in een vast dienstverband, maar wil je zelf bepalen welk uitdagend project jouw neuronen sneller laat vuren? Focus op behandelen van complexe psychiatrische problematiek? Meer aandacht voor nieuw onderzoek en ontwikkeling? Of juist een grotere impact op de hele breedte van beleid? We gaan op zoek naar de ambities in jouw loopbaan, en vinden samen jouw droomproject!


Wat ga je doen?

Als klinisch psycholoog weet jij als geen ander in complexe situaties de juiste diagnose te stellen maar ook om met de informatie die voor handen is snel in te schatten welke vorm van diagnostiek en behandeling noodzakelijk is. Je hebt een leidende rol op het gebied van behandeling van cliënten met complexe psychische problematiek en complexe beelden, zoals co-morbiditeit en somatisch-psychische aandoeningen, vaak als hoofdbehandelaar. Jij zorgt ervoor dat er één gerichte behandeling komt die alle klachten integreert en aanpakt en recht doet aan alle facetten van de cliënt. Om dit mogelijk te maken denk jij vanuit alle theoretische kaders en weet jij de richtlijnen flexibel te hanteren. Daarnaast hou jij je bezig met de ontwikkeling en verspreiding van nieuwe wetenschappelijke en professionele kennis in jouw vakgebied.


Wat bieden wij jou?

  • Een uitstekend marktconform salaris
  • Flexibiliteit in uren
  • Een leaseauto of reiskostenvergoeding
  • Afwisseling in verschillende projecten, met de zekerheid van een vast dienstverband (of als ZZP'er)


Ben je helemaal enthousiast geworden? Solliciteer dan direct! Vragen? Neem dan contact op met Ivar Jole via telefoonnummer 06-82957086 of mail naar ivar.jole@maandag.nl

 

Functie eisen

  • Je hebt een BIG-registratie als klinisch psycholoog.
  • Je kunt zowel individueel als in groepsverband behandelen en betrekt bij je behandeling somatische, psychische en sociale aspecten.
  • Je hebt de vaardigheden en kennis om wetenschappelijk onderzoek te coördineren en uit te voeren
  • Je bent specialist binnen jouw vakgebied en bent enthousiast om jouw kennis over te dragen

Over het bedrijf

Vanuit vestigingen in heel Nederland, detacheert Maandag® interim professionals in de publieke sector. Dit doen we binnen de overheid, het onderwijs, de gezondheidszorg en bij woningcorporaties. En niet zomaar professionals. Onze professionals weten van aanpakken en bruisen van energie. Werken bij Maandag® is daarom ook niet te vergelijken met een baan die je eerder hebt gehad. Onze goede arbeidsvoorwaarden, toffe werksfeer en doorgroeimogelijkheden dragen daar zeker aan bij.

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En lijkt werken bij Maandag® je een mooie stap? Solliciteer dan meteen. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort dan net zo tof uit als die van ons.

Current job is not marked as favorite, click to favorite this job
Ivar Jole
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Ivar Jole