Klinisch Psycholoog

Joly Nelemans
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Joly Nelemans
MEI 26
Noord-Brabant Tijdelijk WO
25.06.2020 100269676
Solliciteren

Over de functie

Ben jij dé persoon die een positieve bijdragen wil leveren aan de meest complexe casussen? Dan heb ik heb een uitdaging voor jou! Je hebt zojuist 10 jaar studie achter de rug en bent eindelijk klaar om aan de slag te gaan als Klinisch psycholoog. Omdat je nog niet precies weet wat jouw voorkeursdoelgroep is, voel je een behoefte tot oriëntatie. Klink dit nog altijd bekent, lees dan snel verder! Als klinisch psycholoog bij Maandag®, is er de mogelijkheid om bij een divers aantal opdrachtgevers aan de slag te gaan en zo te ontdekken welke doelgroep nu echt goed bij je past.


Binnen het team neem je als klinisch psycholoog de rol in van een regiebehandelaar. Zo evalueer je individueel en in teamverband gesprekken met cliënten, maar ook met personeelsleden. Kortom, een goede communicatie is een groot onderdeel van jouw takenpakket. Daarnaast is het belangrijk dat je als klinisch psycholoog ervaring hebt opgedaan met betrekking tot psychodiagnostisch onderzoek. Deze onderzoeksvorm kan jij toepassen gedurende het uitzetten van een behandelindicatie met betrekking tot de meest complexe casussen.


Omdat je gek bent op deze complexiteit en variatie is werken bij Maandag® je op het lijf geschreven. Zo ben je in de gelegenheid om jouw kennis en vaardigheden in te zetten, binnen verschillende organisaties en doelgroepen. Kortom, geen jaar zal hetzelfde zijn.

Functie eisen

·      Je bent in het bezit van een klinisch psychologie diploma

·      Je bent in het bezig van een BIG registratie

·      Je hebt ervaring met complexe casussen

·      Je kan goed werken met zorgprogramma’s en zorgpaden

Over het bedrijf

Bij maandag werken we het liefst vanuit iemands kracht. Daarom vind ik het belangrijk om te weten wie jij bent, wat je wensen zijn, wat je drijfveren en doelen zijn. Vanuit dit vertrekpunt gaan we samen op zoek naar de mogelijkheden binnen deze functie. Deze vertaal ik samen met de accountmanager in een mooie overeenkomst, zodat jij goed op je plek zit.


Onderstaand een aantal praktische afspraken die bij Maandag® voor iedereen gelijk zijn.

·      Je krijgt een reiskosten vergoeding van €0.19,- per kilometer, ongeacht de afstand

·      Het salaris conform de desbetreffende CAO

·      Er zijn doorlopende mogelijkheden, waarbij ontwikkeling centraal staat.

·      Het aantal uren gaat in overleg


Solliciteren

Ben je nu super enthousiast geworden om aan de slag te gaan? En klinkt het werken als klinisch psycholoog bij Maandag® als je droombaan, reageer dan voor 22 juni op deze vacature. Misschien ziet jouw Maandag® er volgende maand opeens heel anders uit. Tot snel!

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En lijkt werken bij Maandag® je een mooie stap? Solliciteer dan meteen. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort dan net zo tof uit als die van ons.

Current job is not marked as favorite, click to favorite this job
Joly Nelemans
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Joly Nelemans