Klinisch psycholoog jeugd GGZ

Rosalie Pol
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Rosalie Pol
MEI 25
Overijssel Permanent WO
24.06.2020 100004009
Solliciteren

Over de functie

Als klinisch psycholoog ben jij als hoofdbehandelaar verbonden aan de ambulante afdeling van de jeugd ggz. Vanuit deze afdeling wordt er een zo geïntegreerd mogelijk behandelaanbod geboden. Samen met andere specialisaties werk jij samen in een multidisciplinair team. Jij voert de regie over de behandeling van cliënten, waarbij samenwerking met andere betrokken collega’s voorop staat. Binnen de jeugd ggz maak je deel uit van expertgroepen waardoor jouw kennis breed gedeeld wordt.


Behandeling en begeleiding van cliënten door middel van een behandelplan staat centraal. Jij geeft begeleiding aan of houdt toezicht op collega’s in opleiding tot GZ-psycholoog, klinisch psycholoog of psychotherapeut. Ook ontwikkel je samen met collega’s nieuwe vormen van behandelingen en ben je actief betrokken bij nieuwe beleidsontwikkelingen. De ontwikkelingen in het vakgebied en jouw vakkennis houd jij goed op peil. Het stimuleren en implementeren van nieuwe ontwikkelingen vind jij belangrijk.


Wat biedt Maandag® jou?

Maandag® biedt jou de gelegenheid om jouw kennis en vaardigheden bij verschillende organisaties in te zetten. Zo ben je verzekerd van de voordelen van een vaste werkgever en de voordelen van flexibel werken. Je krijgt een uitstekend salaris dat aansluit bij jou opleiding en werkervaring. Wij vergoeden alle zakelijke reiskosten op basis van €0,19 per kilometer. Vakantiedagen, vakantiegeld en een pensioenregeling behoren ook tot de voorwaarden. Via de Maandag® Academy krijg je ook ontwikkelings- en opleidingsmogelijkheden. 

Functie eisen

• Big-registratie klinisch psycholoog (optioneel: gericht op Kinderen en Jeugdigen);

• Je bent in het bezit van een rijbewijs.

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En lijkt werken bij Maandag® je een mooie stap? Solliciteer dan meteen. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort dan net zo tof uit als die van ons.

Current job is not marked as favorite, click to favorite this job
Rosalie Pol
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Rosalie Pol