Zoeken

53

vacatures klinisch psycholoog in de GGZ

de voordelen van MAANDAG!
  • Flexibiliteit in je werk
  • Zekerheid van een vast contract
  • Ontwikkelings- en opleidingsmogelijkheden via de Maandag® Academy
Bekijk alle voordelen

Contact

Kom voor een vrijblijvend gesprek langs op één van onze vestigingen. Bellen of mailen kan ook. Lees hier waar je ons kunt bereiken.

Neem contact op

Open sollicitatie

Zit er op dit moment geen geschikte vacature voor jou tussen, maar lijkt het je wel leuk om aan de slag te gaan bij Maandag®? Solliciteer dan via onderstaande button, dan kijken we samen naar de mogelijkheden.

Solliciteren

Vacatures klinisch psycholoog in de GGZ

Ben je op zoek naar een vacature klinisch psycholoog binnen de GGZ? Deze vind je bij Maandag®! Dus heb je een (bijna) afgeronde opleiding tot klinisch psycholoog en ben je in het bezit van een BIG-registratie? Bekijk dan zeker onze vacatures!

Als klinisch psycholoog binnen de GGZ bestaat jouw werkgebied uit diagnostiek en het behandelen van complexe psychische problemen en psychische stoornissen. Vaak gaat het om patiënten voor wie standaard behandelingen onvoldoende zijn. Als klinisch psycholoog voer je intakegesprekken uit en behandel je op psychotherapeutische basis, waarbij je eindverantwoordelijk bent voor de behandeling van cliënten.

Ga je bij Maandag® als klinisch psycholoog in de GGZ werken, dan kun je ervaring en kennis opdoen met uiteenlopende doelgroepen en bij verschillende opdrachtgevers. Elke opdracht is anders, zo blijf jij je als klinisch psycholoog voortdurend ontwikkelen. Heb je een passende vacature klinisch psycholoog in de GGZ gevonden? Solliciteer meteen!