Kinder- en Jeugd Psychiater

Claire Broekman
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Claire Broekman
JUN 23
Utrecht Permanent WO
23.07.2020 100283751
Solliciteren

Over de functie

Voor een christelijke organisatie in de omgeving van Amersfoort ben ik op zoek naar een Kinder- en Jeugd Psychiater. Je zult je werk uitvoeren in een inspirerende omgeving waar de mens centraal staat.


Waar zul je je precies mee bezighouden in de rol van Kinder- en Jeugd Psychiater? Je bent de verantwoordelijke persoon als het aankomt op de inhoud en kwaliteit van de zorg. Dit hangt nauw samen met het stimuleren van de ontwikkeling binnen het vakgebied Kinder- en Jeugd Psychiatrie. Bovenop deze belangrijke kwaliteitswaarborging houd je je bezig met complexe diagnostiek, behandelingen en het inschatten van crisissen.


Wat voor soort problematiek krijg je mee te maken? In de functie zul je werken met kinderen en jongeren met uiteenlopende problematiek. Dit varieert van lichte tot meervoudige complexe casuïstiek. De focus zal wel voornamelijk liggen op angst- en stemmingsklachten, persoonlijkheidsproblematiek en traumatische ervaringen. 

Functie eisen

  • Je beschikt over een registratie als Psychiater en je hebt de interne aantekening Kinder- en Jeugd Psychiatrie behaald, of je hebt als Psychiater ervaring in het werken met jeugd;


Over het bedrijf

Via Maandag® zul je dit tijdelijke project (met zicht op verlenging) draaien binnen een inspirerende omgeving. De organisatie heeft zich door de jaren heen goed op de kaart gezet binnen de christelijke GGZ en zoekt mensen die hun passie voor het vak willen laten zien middels behandelingen, maar ook zeker vanuit een bepaalde denkwijze. Kwaliteit voor de mens staat op nummer 1 en dit dragen zij ook uit in hun communicatie naar buiten.


In de rol van Kinder- en Jeugd Psychiater bij deze organisatie zul jij je expertise inzetten in Amersfoort en Ede. De verdeling tussen deze locaties wordt bepaald aan de hand van jouw expertise. 

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En lijkt werken bij Maandag® je een mooie stap? Solliciteer dan meteen. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort dan net zo tof uit als die van ons.

Current job is not marked as favorite, click to favorite this job
Claire Broekman
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Claire Broekman