Jeugdzorgwerker

Carmen Cremers
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Carmen Cremers
JUN 05
Noord-Brabant Permanent HBO
05.07.2020 100283742
Solliciteren

Over de functie

Heb jij affiniteit met jongeren? Denk jij in kansen in plaats van beperkingen? Sta je sterk in je schoenen en ga je een uitdaging niet uit de weg? Dan ben ik op zoek naar jou!


Voor meerdere projecten in de regio Eindhoven ben ik opzoek naar Jeugdzorgwerkers die affiniteit hebben met jongeren. Het gaat veelal om jeugdigen met (complexe) gedragsproblematiek, die om verschillende oorzaken niet meer thuis kunnen wonen. De jongeren staan centraal en jij draagt bij aan hun persoonlijke ontwikkeling. Als Jeugdzorgwerker ben jij voor hen een luisterend oor. Je geeft ze op het juiste moment dat schouderklopje dat ze nodig hebben, maar je bent er ook om te zorgen dat ze niet ‘uit de bocht vliegen’. Je brengt als Jeugdzorgwerker regelmaat en structuur in hun dagelijkse leven. Middels observaties en diagnostiek zorg je, samen met een team van specialisten, dat elke jongere begeleid wordt aan de hand van een individueel behandelplan. Er vindt regelmatig overleg en terugkoppeling plaats met de betrokkenen om te zorgen dat de hulpverlening optimaal blijft. Al met al zijn het diverse werkzaamheden waarbij de jongeren centraal staan!


Wil je graag iets betekenen voor deze jongeren en ben je enthousiast? Neem contact met me op en dan ga ik graag het gesprek met je aan!

Functie eisen

  • Een afgeronde gerelateerde HBO opleiding, denk hierbij aan SPH, MWD, Social Work of Pedagogiek.
  • SKJ geregistreerd of je komt ervoor in aanmerking
  • Werkervaring met jongeren met complexe (gedrags-)problematiek


Over het bedrijf

Maandag biedt de kans om je expertise bij diverse instanties in te zetten en uit te breiden. Daar wordt niet alleen de jeugdzorg beter van, maar jij ook! Bij Maandag koppel je de voordelen van een vaste werkgever aan de voordelen van flexibel werken. Je ontvangt een uitstekend salaris dat recht doet aan jouw kennis en ervaring. Maandag vergoedt alle reiskosten op basis van €0,19 per kilometer. Uiteraard horen pensioenregeling, vakantiedagen en vakantiegeld ook tot de voorwaarden. En dat is nog niet alles! Want jouw ontwikkeling en talent staat bij Maandag® altijd centraal. Door tal van training en opleidingsmogelijkheden hoef jij je geen seconde te vervelen.

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En lijkt werken bij Maandag® je een mooie stap? Solliciteer dan meteen. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort dan net zo tof uit als die van ons.

Current job is not marked as favorite, click to favorite this job
Carmen Cremers
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Carmen Cremers