Jeugdbeschermer

Carmen Cremers
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Carmen Cremers
JUN 09
Noord-Brabant Permanent HBO
09.07.2020 100285898
Solliciteren

Over de functie

Ben jij de Jeugdbeschermer die gezinnen in kwetsbare situaties nieuwe toekomstperspectieven kan bieden? De ervaren Jeugdbeschermer die weet dat een stabiele basis niet vanzelfsprekend is. Dan zoek ik jou!


Als Jeugdbeschermer ontferm jij je over kinderen die ernstig beschadigd zijn, of dreigen te raken. De veiligheid van de kinderen in het gezin staat voorop. Voor een instelling in de regio Eindhoven ga je, als Jeugdbeschermer, gezinnen begeleiden, als het gezin een jeugdbeschermingsmaatregel opgelegd heeft gekregen. De Jeugdbeschermer maakt beslissingen die misschien niet geliefd zijn, maar je maakt ze in het belang van het kind, om uiteindelijk het beste te kunnen halen uit een slechte situatie. Je hebt in je functie als Jeugdbeschermer intensief contact met jouw collega’s, externe organisaties zoals de rechtbank en instellingen, waarin je een adviserende, bemiddelende en procesgerichte rol hebt. Daarnaast laat je je als Jeugdbeschermer niet snel uit het veld slaan, aangezien de casussen waar je mee gaat werken veelal pittig en hectisch zijn. Je houdt hierin het overzicht en kunt snel zien wat nodig is om situaties te verbeteren. En dat is waar je het uiteindelijk allemaal voor doet; de veiligheid en de ontwikkeling van het kind waarborgen.

Functie eisen

  • Je hebt een afgeronde HBO opleiding Social Work, SPH, MWD
  • Een SKJ registratie, of bereidheid om deze te halen
  • Al werkervaring als jeugdbeschermer, persoonlijk begeleider of in de jeugdreclassering
  • Een positief christelijke levensovertuiging

Over het bedrijf

Maandag® detacheert vakmensen binnen Zorg & Welzijn. Jij zorgt graag voor mensen, wij zorgen graag voor jou. Ga je voor Maandag® aan de slag, dan combineer je de zekerheid van een vaste baan met leuke collega’s en afwisselende projecten bij verschillende opdrachtgevers. Je ontvangt een uitstekend salaris dat recht doet aan jouw kennis en ervaring. Maandag vergoedt alle reiskosten op basis van €0,19 per kilometer. Gedurende de opdracht word je begeleid vanuit Maandag. Uiteraard horen pensioenregeling, vakantiedagen en vakantiegeld ook tot de voorwaarden.


Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En lijkt werken bij Maandag® je een mooie stap? Solliciteer dan meteen. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort dan net zo tof uit als die van ons.

Current job is not marked as favorite, click to favorite this job
Carmen Cremers
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Carmen Cremers