Jeugd-/basisarts

Over de functie

In deze unieke organisatie bied jij cliënten grip op hun toekomst!


Vanuit Maandag® Maastricht hebben wij contacten met verschillende zorginstellingen door heel Limburg. Voor een hoog aangeschreven opdrachtgever in deze regio zijn wij opzoek naar een ANIOS of jeugdarts die zorg kan leveren aan jongeren met psychiatrische problematieken, die opgenomen zijn in een klinische setting. In deze organisatie heb je als basisarts een soort huisartsfunctie. Je helpt kinderen en jeugdigen met ADHD/ASS met farmacotherapie en je neemt deel aan de teams van eetstoornissen, zowel vanuit het zorgprogramma eetstoornissen als vanuit het zorgprogramma IMH (Infant Mental Health). Tevens treed je op als behandelcoördinator en ben je verantwoordelijk voor de samenwerking tussen verschillende disciplines en ben je aanspreekpersoon en verantwoordelijke voor cliënten en cliëntsystemen. De werkzaamheden vinden plaats onder supervisie van o.a. een kinderarts. Doordat je hulp verleent aan jongeren die om verschillende redenen zijn vastgelopen in de maatschappij werk je in een dynamische en uitdagende werkomgeving waarin je elke dag wordt gestimuleerd om je kennis, vaardigheden en ervaring in te zetten.


Bij Maandag® sta jij als professional op de eerste plek. We willen jou graag leren kennen en zijn benieuwd naar jouw dromen en ambities. Werken in de zorg is zwaar, je moet het maar kunnen. We zetten er dan ook graag het een en ander tegenover. Zo bieden we jou een mooi salaris, goede secundaire arbeidsvoorwaarden en natuurlijk reiskostenvergoeding. Daarnaast krijg je persoonlijke begeleiding van jouw accountmanager en een luisterend oor van je recruiter. Ook bieden we diverse trainings- en bijscholingsmogelijkheden aan via onze Maandag® Academy zodat jij je kan blijven ontwikkelen.


Ben je helemaal enthousiast? Solliciteer dan direct!

 

Functie eisen

  • Je hebt een afgeronde opleiding tot basisarts en je bent BIG-geregistreerd;
  • Je bent resultaatgericht ingesteld en beschikt over een goede portie ambitie;
  • Je kan goed communiceren en samenwerken in een multidisciplinaire setting;
  • Werkervaring binnen de kindergeneeskunde, de jeugdzorg en/of de jeugd ggz is een pré.

Over het bedrijf

Maandag® biedt de kans om je expertise bij diverse zorginstanties in te zetten en uit te breiden. Daar wordt niet alleen de zorgbranche beter van, maar jij ook! Vanuit vestigingen in heel Nederland, detacheert Maandag® interim professionals in de publieke sector. En niet zomaar professionals. Bij Maandag® werken mensen met een frisse blik op morgen. Mensen die bruisen van energie en die aangesloten zijn op maatschappelijke, juridische, financiële en technologische ontwikkelingen. Kortom; met kennis van zaken. Dat zijn de mensen van Maandag®.

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En lijkt werken bij Maandag® je een mooie stap? Solliciteer dan meteen. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort dan net zo tof uit als die van ons.

Is dit jouw toekomstige baan?

Solliciteren
Andrea Odeurs

Andrea Odeurs

Recruiter

Het sollicitatieproces

undefined

Solliciteer

Binnen vijf dagen ontvang je een reactie op je sollicitatie.

undefined

Telefonische kennismaking

Zijn er mogelijkheden? Dan leren we je graag beter kennen.

undefined

Eerste gesprek

We nodigen je uit op een van onze vestigingen om verder kennis te maken.

undefined

Tweede gesprek

In een verdiepend gesprek bespreken we vakinhoudelijke zaken en eventuele vragen die jij nog hebt.

undefined

Contractvoorstel

Is er van beide kanten een klik, dan doen we je graag een voorstel.

In dienst

Blij met ons aanbod? Dan zijn we een match. Na het tekenen van je contract is het officieel rond. Gefeliciteerd!

#DeVoordelen

Waarom werken bij maandag®?

  • Afwisseling Elke opdracht is anders.
  • Groei Omdat we ontwikkeling belangrijk vinden hebben we een eigen Maandag® Academy. Hier kan je (vakinhoudelijke) trainingen volgen zodat jij blijft groeien.
  • Onbeperkt online leren Via onze Maandag® academy heb je onbeperkt toegang tot diverse trainingen en cursussen.
  • Persoonlijke begeleiding en coaching Samen met jou kijken we naar je ambities en begeleiden je naar een volgende stap in je carrière.
  • Zekerheid van een contract Je komt bij ons in dienst en gaat aan de slag bij diverse opdrachtgevers.
#EvenVoorstellen

Jouw MAANDAG! collega's

Anne  
Anne
Jurist
Rachid  
Rachid
Basisarts
Sebastiaan  
Sebastiaan
Projectleider AVG
Soraya  
Soraya
Leerkracht basisonderwijs