HBO Verpleegkundige

Claire Snakkers
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Claire Snakkers
JUN 26
Noord-Holland Tijdelijk HBO
26.07.2020 101180468
Solliciteren

Over de functie

Ben jij een HBO Verpleegkundige en klaar voor een nieuwe uitdaging? Dan ga ik graag met je in gesprek!


Voor de regio Amsterdam ben ik op zoek naar HBO-V toppers die zichzelf willen blijven ontwikkelen en denken in kansen. 

Als verpleegkundige ben jij onmisbaar voor de patiënt. Je voelt je vertrouwt met verpleegtechnische handelingen, stelt patiënten op hun gemak en weet de juiste begeleiding te bieden. 

Je bent communicatief sterk waardoor het samenwerken met je collega’s soepel verloopt en jullie samen kunnen streven naar een optimale kwaliteit van zorgverlening. Maandag® biedt de kans om te werken binnen verschillende domeinen zoals bijvoorbeeld de ouderenzorg en GGZ.

Je hebt een positieve en professionele houding en doet er alles aan om een veilige sfeer te creëren voor de patiënten en je team. 


Voordelen om te werken via Maandag®:

• Jij als professionals staat op één;

• Verschillende contractmogelijkheden;

• Persoonlijk contact met je eigen Recruiter en Accountmanager tijdens jouw gehele loopbaan waarbij we kijken naar wat aansluit bij jou als persoon en je wensen;

• Veel ontwikkelingsmogelijkheden bij de Maandag® Academy die je direct kunt gebruiken in het werkveld;

• Veel leuke Maandag® collega's waar je mee kunt sparren en die je kunt ontmoeten bij Club Maandag® events en netwerkborrels!

Functie eisen

• Diploma HBO verpleegkundige

• BIG-registratie

• Minimaal 16 uur beschikbaar

• In het bezit van VOG

Over het bedrijf

Maandag® detacheert interim professionals in de publieke sector. Dit doen we binnen de overheid, het onderwijs, de gezondheidszorg en bij woningcorporaties. Onze professionals weten van aanpakken en bruisen van energie. Dat soort professionals vind je bij Maandag®.


Wil je weten wat Maandag® voor jou kan betekenen? Ik vertel je graag meer over de mogelijkheden die er voor jou zijn als professional in de zorg! Dit kan telefonisch, maar het liefst nodig ik je dan uit voor een persoonlijk gesprek. 


Neem gerust contact met me op via 0622324771 | claire.snakkers@maandag.nl

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En lijkt werken bij Maandag® je een mooie stap? Solliciteer dan meteen. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort dan net zo tof uit als die van ons.

Current job is not marked as favorite, click to favorite this job
Claire Snakkers
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Claire Snakkers