HBO verpleegkundige

Tijme Viveen
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Tijme Viveen
JUN 25
Zuid-Holland Permanent HBO
25.07.2020 101178813
Solliciteren

Over de functie

Ben je net klaar met je HBO studie tot HBO verpleegkundige en wil je graag breed oriënteren of ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging in de ouderenzorg, gehandicaptenzorg of psychiatrie? Je voelt je verantwoordelijk, houd van aanpakken en zoekt altijd naar de beste oplossing. Bij Maandag® krijg je dé mogelijkheid om te achterhalen waar jij nou energie van krijgt. Samen kunnen wij op zoek gaan naar jouw ambities door een kijkje te nemen in verschillende keukens. Wil jij zekerheid maar toch flexibiliteit en jezelf oriënteren binnen verschillende organisaties? Zo kunnen wij samen bepalen waar jij op de juiste plek zit.


Om de juiste werkplek te vinden gaan we samen jouw wensen achterhalen. Samen streven wij ernaar om voor jou als HBO verpleegkundige een plek te vinden waar je met een positief gevoel heen gaat en waar je voldoening haalt uit het werk wat je verricht. Herken jij jezelf in dit profiel? En lijkt werken bij Maandag® je een mooie stap? Solliciteer dan meteen of neem contact op. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort net zo tof uit als die van ons!

Functie eisen

Natuurlijk zijn er een aantal basisvoorwaarden waar je aan moet voldoen, zoals:

  • Je bent BIG-geregistreerd;
  • Je hebt je opleiding tot HBO verpleegkundige afgerond;
  • Je bent flexibel inzetbaar;
  • Je bent oplossingsgericht;

Over het bedrijf

Maandag® biedt de kans om je expertise bij diverse instanties in te zetten en uit te breiden. Daar wordt niet alleen de zorg beter van, maar jij ook! Bij Maandag® koppel je de voordelen van een vaste werkgever aan de voordelen van flexibel werken. Je ontvangt een uitstekend salaris dat recht doet aan jouw kennis en ervaring. Maandag® vergoedt alle reiskosten op basis van €0,19 per kilometer. Uiteraard horen pensioenregeling, vakantiedagen en vakantiegeld ook tot de voorwaarden. En dat is nog niet alles! Want jouw ontwikkeling en talent staat bij Maandag® altijd centraal. Door tal van training en opleidingsmogelijkheden hoef jij je geen seconde te vervelen.

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En lijkt werken bij Maandag® je een mooie stap? Solliciteer dan meteen. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort dan net zo tof uit als die van ons.

Current job is not marked as favorite, click to favorite this job
Tijme Viveen
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Tijme Viveen