HBO Verpleegkundige

Over de functie

Voor een psychiatrische zorginstelling in de provincie Friesland is Maandag® op zoek naar een hbo verpleegkundige. Als verpleegkundige ben jij onderdeel van een team dat zich richt op de diagnostiek en behandeling van patiënten met ernstige psychiatrische aandoeningen (EPA). Daarnaast hebben de cliënten problemen op meerdere levensgebieden, zoals wonen, werken en sociale contacten. Het doel van de behandeling is om de cliënt weer regie te geven over zijn of haar leven. Aan jou de taak om gedurende de behandeling nauwlettend in de gaten te houden of de behandeldoelen worden gehaald en de cliënt progressie boekt. Het betreft een functie waarbij je veel samenwerkt met andere professionals en ketenpartners. Kortom, samen met collega verpleegkundigen en behandelaren bied jij ondersteuning aan de cliënt en zorg je ervoor dat hij de regie over zijn leven weer terugkrijgt!

Wat betekent een contract bij Maandag® voor jou? Je gaat via ons aan de slag bij de opdrachtgever. Maandag® is jouw werkgever en bij ons loopt jouw contract. Er zijn verschillende mogelijkheden: kies je bewust voor afwisseling en ontwikkeling? Dan kunnen wij jou een Vast Dienstverband of een contract voor Bepaalde Tijd aanbieden. Mocht je alleen voor een bepaalde duur op zoek zijn naar een opdracht (omdat je bijvoorbeeld daarna in opleiding gaat) dan kijken we wat het beste past bij jouw situatie. Wellicht is een Projectovereenkomst van de duur van de opdracht iets voor jou. Kortom: wij vinden het belangrijk om te kijken wat het beste bij jou past en hierin wenselijk is. 

Ik vertel je uiteraard graag over de mogelijkheden die er voor jou zijn als professional in de zorg! Dit kan telefonisch of via beeldbellen, maar het allerliefst nodig ik je dan uit voor een persoonlijk gesprek. Ik vind het namelijk belangrijk om te kijken naar jou als persoon, wat jouw wensen en behoeften zijn en wat hier het best bij past qua opdracht en organisatie.


Alianne Westra | 0613983855 | alianne.westra@maandag.nl

Functie eisen

Beschik jij over:

  •  Enige ervaring in de GGZ;
  • Kennis van verschillende psychiatrische ziektebeelden (conform DSM-5)
  •  Een HBO diploma Verpleegkunde (met BIG);
  • Goede contactuele vaardigheden (en ben je je bewust van je verbale en non- verbale communicatie?)


Over het bedrijf

Samen met onze professionals binnen de zorg zien wij de Maandag® als een frisse en nieuwe start. Het gevoel dat alles mogelijk is. Werkgeluk is onze sleutel tot succes. Wij zijn er voor jou: je krijgt continu persoonlijke begeleiding door jouw recruiter en accountmanager. Wij helpen jou verder in jouw carrière!

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En lijkt werken bij Maandag® je een mooie stap? Solliciteer dan meteen. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort dan net zo tof uit als die van ons.

Is dit jouw toekomstige baan?

Solliciteren
Alianne Westra

Alianne Westra

Recruiter

Het sollicitatieproces

undefined

Solliciteer

Binnen vijf dagen ontvang je een reactie op je sollicitatie.

undefined

Telefonische kennismaking

Zijn er mogelijkheden? Dan leren we je graag beter kennen.

undefined

Eerste gesprek

We nodigen je uit op een van onze vestigingen om verder kennis te maken.

undefined

Tweede gesprek

In een verdiepend gesprek bespreken we vakinhoudelijke zaken en eventuele vragen die jij nog hebt.

undefined

Contractvoorstel

Is er van beide kanten een klik, dan doen we je graag een voorstel.

In dienst

Blij met ons aanbod? Dan zijn we een match. Na het tekenen van je contract is het officieel rond. Gefeliciteerd!

#DeVoordelen

Waarom werken bij maandag®?

  • Afwisseling Elke opdracht is anders.
  • Groei Omdat we ontwikkeling belangrijk vinden hebben we een eigen Maandag® Academy. Hier kan je (vakinhoudelijke) trainingen volgen zodat jij blijft groeien.
  • Onbeperkt online leren Via onze Maandag® academy heb je onbeperkt toegang tot diverse trainingen en cursussen.
  • Persoonlijke begeleiding en coaching Samen met jou kijken we naar je ambities en begeleiden je naar een volgende stap in je carrière.
  • Zekerheid van een contract Je komt bij ons in dienst en gaat aan de slag bij diverse opdrachtgevers.
#EvenVoorstellen

Jouw MAANDAG! collega's

Anne  
Anne
Jurist
Rachid  
Rachid
Basisarts
Sebastiaan  
Sebastiaan
Projectleider AVG
Soraya  
Soraya
Leerkracht basisonderwijs