HBO Verpleegkundige

Irina Bonder
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Irina Bonder
JUN 12
Utrecht Permanent HBO
12.07.2020 100287385
Solliciteren

Over de functie

Als Verpleegkundige ben je onmisbaar voor de patiënt. Jij zorgt ervoor dat de patiënt zich prettig voelt, op zijn of haar gemak is en hem of haar niets ontbreekt. Dat je de verpleegtechnische handelingen onder de knie hebt, is voor jou niets nieuws. Juist de persoonlijke touch is voor patiënten belangrijk. Je zorgt dat de patiënt zich thuis en mens kan voelen in de heftige tijd die zij doormaken.


Als Verpleegkundige in een ziekenhuis of verpleeghuis zorg je ervoor dat de patiënt centraal staat, beantwoord je vragen en heb je oog voor zijn/haar omgeving. Je werkt samen aan de beste verzorging met een groep van specialisten en andere Verpleegkundigen en Verzorgenden. Je voelt je betrokken en wilt als onderdeel van een team de zorg naar een hoger niveau tillen.

Functie eisen

Wat kan jij ons bieden?

  • Jij bent in staat zelfstandig te werken en kunt goed omgaan met collega's, cliënten (met al hun verschillen), familieleden en vrijwilligers.
  • Je hebt een diploma HBO-Verpleegkundige
  • Je bent bevoegd en bekwaam voor het verrichten van voorbehouden en risicovolle handelingen.


En wat bieden wij jou?

Een passend en marktconform salaris.

Een reiskostenvergoeding op basis van €0,19 per kilometer.

Hele fijne en goede arbeidsvoorwaarden (pensioenregeling, vakantiedagen en vakantiegeld, etc.)

Een kosteloze Maandag ® Academy die jou stimuleert en helpt bij jouw ontwikkeling!

Een betrokken contactpersoon die jou volledig ontzorgd.

Over het bedrijf

Als verpleegkundige aan de slag bij Maandag®! Samen kijken waar jouw wensen en ambities liggen als verpleegkundige. Wellicht wil je een opleiding, training of cursus volgen waarmee jij je kan specialiseren en onderscheiden van andere. Misschien wil je een kijkje nemen bij diverse ziekenhuizen of verpleeghuizen. Samen vertalen we jou wensen en behoeften naar een opmaat gemaakte opdracht. Waarin we werkgeluk en ambitie voorop zetten!


Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En lijkt werken bij Maandag® je een mooie stap? Solliciteer dan meteen. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort dan net zo tof uit als die van ons.

Current job is not marked as favorite, click to favorite this job
Irina Bonder
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Irina Bonder