HBO Verpleegkundige

Joly Nelemans
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Joly Nelemans
JAN 31
Noord-Brabant Vast HBO
01.03.2020 100080772
Solliciteren

Over de functie

Vind jij het belangrijk dat cliënten goed verzorgd worden en wil jij hier je steentje aan bijdragen als HBO Verpleegkundige? Ben jij vakbekwaam en betrouwbaar? Dan hebben wij een mooie kans in de aanbieding!


Binnen de Zorg kun je via Maandag® te maken krijgen met diverse doelgroepen. Deze organisaties kunnen zowel grootschalig als kleinschalig zijn qua setting. In een persoonlijk kennismakingsgesprek kijken we samen wat het beste bij je past, zodat we een goede selectie van opdrachten voor je kunnen maken. Naast de GGZ hebben wij namelijk ook mogelijkheden in de Ouderenzorg, Jeugdzorg en bij ziekenhuizen.


Hoe je tijd bij Maandag® eruit kan zien…

Yes! Je hebt je dienstverband getekend en start met je eerste project als verpleegkundige! Je gaat aan de slag bij een zorginstelling waar ze zowel intramuraal als extramuraal werken. De eerste maanden ben je met name intramuraal bezig, maar een aantal van je patiënten mogen na verloop van tijd naar huis voor het verdere revalidatieproces. Je ondersteunt hen en de familie hier zorgvuldig in. Na een half jaar werkzaam te zijn geweest binnen de zorginstelling, is het tijd om naar een ander project te gaan. Je hebt een belangrijke bijdrage geleverd en hebt zin om jouw expertise ergens anders in te zetten! Je volgende project is in een GGZ Instelling en hier ondersteun je met name cliënten met psychische problemen.


Als psychiatrisch verpleegkundige heb je te maken met mensen bij wie hun functioneren wordt beïnvloed door psychische problemen. Tijdens de begeleiding en zorg die jij biedt, richt je je op het gedrag van je patiënten en probeer je ervoor te zorgen dat een patiënt weer zelfstandig kan functioneren.


Een patiënt heeft zelf niet altijd inzicht in zijn problematiek. Jij moet deze wel goed kunnen beoordelen en in bepaalde situaties tegen de wil van de patiënt ingaan. Maar ook overtuigingskracht en goed kunnen uitleggen zijn vaardigheden die je voor dit beroep nodig hebt. Dit lukt je aardig en je ziet grote vooruitgang bij de cliënten! Dat geeft je nieuwe energie voor een nieuw project. Wat een dankbaar werk! 


In overleg zijn de startdatum en het aantal uren bespreekbaar.

Functie eisen

Als HBO Verpleegkundige heb je:

  • Een diploma niveau 5
  • Ervaring in de GGZ of Ouderenzorg of Jeugdzorg (pre)
  • Een flexibele instelling

Over het bedrijf

Bij Maandag® werken we het liefst vanuit iemands kracht. Daarom vind ik het belangrijk om te weten wie jij bent, wat je wensen zijn, wat je drijfveren en doelen zijn. Daarom gaan we samen op zoek naar de mogelijkheden binnen deze functie. Deze vertaal ik samen met de accountmanager in een mooie overeenkomst, zodat jij altijd op je plek zit.

Onderstaand een aantal praktische afspraken die bij Maandag® voor iedereen gelijk zijn.

·      Je krijgt een reiskosten vergoeding van €0.19,- per kilometer, ongeacht de afstand

·      Het salaris conform de desbetreffende CAO

·      Er zijn doorlopende mogelijkheden, waarbij ontwikkeling centraal staat.

·      Het aantal uren gaat in overleg


Solliciteren

Ben je nu super enthousiast geworden om aan de slag te gaan? En klinkt het werken als HBO verpleegkundige voor de GGZ bij Maandag® als je droombaan, reageer dan voor 24 februari op deze vacature en misschien ziet jouw Maandag® er volgende maand opeens heel anders uit. Tot snel!

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En lijkt werken bij Maandag® je een mooie stap? Solliciteer dan meteen. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort dan net zo tof uit als die van ons.

Current job is not marked as favorite, click to favorite this job
Joly Nelemans
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Joly Nelemans