HBO Verpleegkundige voor FACT team

Claire Snakkers
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Claire Snakkers
JUN 15
Noord-Holland Permanent HBO
15.07.2020 103160534
Solliciteren

Over de functie

Voor een opdrachtgever in Amsterdam ben ik per direct op zoek naar een Ambulant Verpleegkundige met een groot hart voor de sociale psychiatrie die deel uit wil maken van een dynamisch FACT team. 


Een uitdagende verpleegkundige functie door de diverse en gecompliceerde problematiek die voorbij komt. Je werkt met kwetsbare mensen met psychotische stoornissen en andere ernstige psychiatrische aandoeningen soms in combinatie met verslavingsproblemen voor wie je veel kan beteken. Samen met de patiënt ga je op zoek naar mogelijkheden.


Je werkt vanuit een multidisciplinair team. Het FACT team bestaat uit een psychiater, verpleegkundig specialist, ambulant verpleegkundigen, maatschappelijk werker, trajectbegeleider en een ervaringsdeskundige. Met deze groep kundige en loyale collega’s vind je samen een weg in uitdagende casussen.

Als ambulant verpleegkundige begeleid en behandel je de patiënten waar kan in hun eigen omgeving. Hierbij betrek je ook de familie, de buurt en instanties. Het doel is om patiënten te zo goed mogelijk te ondersteunen in hun maatschappelijk herstel. 


Je werkt graag in teamverband, bent flexibel en weet laagdrempeligheid te creëren voor patiënten. Jij bent sociaal, stressbestendig en hebt niet te vergeten een goede dosis humor.


Jou werkzaamheden bestaan o.a. uit 

• het bieden van sociaal psychiatrische begeleiding en behandeling aan huis of op locatie aan de patiënt

• het coördineren en verantwoordelijk zijn voor de behandeling van de aan jou toegewezen patiënten

• het nauw samenwerken en communiceren met interne en externe ketenpartners

• het leveren van een bijdrage aan de verdere ontwikkeling van het werken volgens de FACT-methodiek

• het moeiteloos heen en weer schakelen tussen autonome professional en teamplayer

Functie eisen

• Diploma HBO verpleegkundige

• BIG-registratie

• Enkele jaren werkervaring als ambulant verpleegkundige in de GGZ

• 24 - 36 uur beschikbaar

Over het bedrijf

Maandag® detacheert interim professionals in de publieke sector. Dit doen we binnen de overheid, het onderwijs, de gezondheidszorg en bij woningcorporaties. Onze professionals weten van aanpakken en bruisen van energie. Dat soort professionals vind je bij Maandag®.


Wil je weten wat Maandag® voor jou kan betekenen? Ik vertel je graag meer over de mogelijkheden die er voor jou zijn als professional in de zorg! Dit kan telefonisch, maar het liefst nodig ik je dan uit voor een persoonlijk gesprek. 


Neem gerust contact met me op via 0622324771 | claire.snakkers@maandag.nl

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En lijkt werken bij Maandag® je een mooie stap? Solliciteer dan meteen. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort dan net zo tof uit als die van ons.

Current job is not marked as favorite, click to favorite this job
Claire Snakkers
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Claire Snakkers