HBO-Verpleegkundige verslavingszorg

Mondir Nafi
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Mondir Nafi
MEI 04
Gelderland Tijdelijk HBO
03.06.2020 100546493
Solliciteren

Over de functie

In jouw rol als HBO Verpleegkundige werk je in multidisciplinaire setting. Cliënten gaan hier een traject in waarbij zij door drooglegging van de verslavingsproblemen proberen af te komen. Dit is een intensieve manier van afkicken, waarbij cliënten behoorlijk ziek kunnen worden.


Jouw taken zijn uiteenlopend. Jij houdt toezicht op het proces van de cliënt en ondersteunt dit proces in overleg met de verslavingsarts. Daarnaast voer je algemene verpleegkundige handelingen uit conform het behandelplan. Daarnaast behoort het coördineren van de zorg gedurende de behandelingsperiode ook tot je werkzaamheden.


Je komt te werken in een team met verschillende disciplines, waaronder een verslavingsarts als regiebehandelaar. Daarnaast werkt er een overkoepelend team met basispsychologen, GZ-psychologen en een psychiater. 


Wat biedt Maandag® jouw?

Een detacheringscontract bij Maandag® biedt jou de mogelijkheid om met verschillende doelgroepen te werken. Heb jij affiniteit met specialistische GGZ, ziekenhuizen, forensische instellingen, verslavingszorg, jeugdzorg of de gehandicaptenzorg? Dan zit je bij Maandag® goed! Wij bieden mogelijkheden te werken met diverse doelgroepen en op verschillende werkplekken.

Daarnaast zal Maandag® jou altijd stimuleren of faciliteren door verschillende cursussen of trainingen aan te bieden. behulp van de Maandag® Academy kan je werken aan jouw persoonlijke ontwikkeling. Geïnteresseerd? Ik maak graag kennis met je! Neem contact met mij op via 06-13229906 of mail jouw cv naar mondir.nafi@maandag.nl. Functie eisen

·      Jij bent in het bezit van een HBO-V diploma;

·      Jij hebt een geldige BIG-registratie;

·      Je bent minimaal 24-36 uur per week beschikbaar;

·      Je hebt minimaal 1 jaar ervaring in de verslavingszorg.

Over het bedrijf

Maandag® detacheert interim professionals in de publieke sector. Dit doen we binnen de gezondheidszorg, de overheid, het onderwijs en de bedrijfsvoering. Onze professionals weten van aanpakken en bruisen van energie. Maar waarom Maandag®? Bij Maandag® sta jij als professional centraal en heb jij regie over je carrière. 

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En lijkt werken bij Maandag® je een mooie stap? Solliciteer dan meteen. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort dan net zo tof uit als die van ons.

Current job is not marked as favorite, click to favorite this job
Mondir Nafi
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Mondir Nafi