HBO verpleegkundige Korte opname GGZ

Over de functie

Voor een tijdelijke opnameafdeling in een GGZ kliniek in het centrum van Amsterdam zoek ik ervaren HBO verpleegkundigen.


Geen dag is hetzelfde. Iedere dag komen er nieuwe cliënten binnen. Ze worden binnen gebracht vanuit een crisisdienst, de politie of hun eigen omgeving. Deze cliënten kampen met verschillende problemen. Denk aan, depressies, psychoses en verslavingen.


Als de cliënten binnenkomen verkeren ze vaak in een crisis. Het is jouw taak om samen met je collega’s te cliënten te stabiliseren en te inventariseren wat de hulpvraag is. Het is belangrijk dat je stevig in je schoenen staat. Je kunt te maken krijgen met agressie en/of manipulatief gedrag.


In deze uitdagende functie moet schakelen en handelen. Als onderdeel van een multidisciplinair team kun je veel van elkaar leren. De afwisseling, de spanning en maken het voor jou als verpleegkundige een uitdagende functie.

Jij bent enthousiaste HBO verpleegkundige met affiniteit voor de (acute) GGZ. Bij voorkeur heb je al gewerkt binnen de GGZ. Als verpleegkundige is het belangrijk om goed te kunnen de-escaleren. Met jouw scherpe blik houdt je alles goed in de gaten. Je weet wat je moet doen om ten alle tijden je eigen veiligheid en dat van je collega’s te kunnen bewaken.


 Je kan goed luisteren en doorvragen om te achterhalen wat de hulpvraag is van een client. Als verpleegkundige ben je de oren en ogen van de arts of bijvoorbeeld de psychiater. Je weet dus goed jouw bevindingen te vertalen naar je collega’s om samen met hen de beste zorg te kunnen leveren. Verder ben je: 

Functie eisen

  • BIG geregistreerde HBO verpleegkundige
  • Ervaren in de in de (acute) GGZ
  • Voor minimaal 24 uur beschikbaar voor dag- avond- en weekenddiensten

Over het bedrijf

Als verpleegkundige bij Maandag® heb je ontzettend veel mogelijkheden. Welke afdeling spreekt jou het meeste aan? wil je na je opdracht verlengd worden of weer een nieuwe ervaring op doen? Het mooie van detachering bij Maandag® is dat alle opties open liggen.


Jij vindt het leuk om jezelf breed te ontwikkelen door verschillende ervaringen op te doen. Op basis van een kennismakingsgesprek beslissen we samen waar je interesses liggen. Zo zorgen wij dat jij de mogelijkheid hebt om te werken op de plekken die het beste bij je passen.


Tijdens de opdrachten blijven we nauw bij elkaar betrokken. Zo leren we je steeds beter kennen. Aan het eind van de opdracht weten we precies wat de volgende stap moet zijn in jouw carrière. Door middel van opdrachten en cursussen laten wij je ontwikkelen op een manier die past bij jouw visie en ambities. Verder bieden we je:


·       Een goed salaris op basis van de betreffende CAO en ervaringsjaren

·       reiskostenvergoeding a €0,19 of de mogelijkheid tot het leasen van een auto

·       diverse ontwikkelingsmogelijkheden zoals het volgen van trainingen en cursussen

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En lijkt werken bij Maandag® je een mooie stap? Solliciteer dan meteen. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort dan net zo tof uit als die van ons.

Is dit jouw toekomstige baan?

Solliciteren
Tim Aalderink

Tim Aalderink

Recruiter

Het sollicitatieproces

undefined

Solliciteer

Binnen vijf dagen ontvang je een reactie op je sollicitatie.

undefined

Telefonische kennismaking

Zijn er mogelijkheden? Dan leren we je graag beter kennen.

undefined

Eerste gesprek

We nodigen je uit op een van onze vestigingen om verder kennis te maken.

undefined

Tweede gesprek

In een verdiepend gesprek bespreken we vakinhoudelijke zaken en eventuele vragen die jij nog hebt.

undefined

Contractvoorstel

Is er van beide kanten een klik, dan doen we je graag een voorstel.

In dienst

Blij met ons aanbod? Dan zijn we een match. Na het tekenen van je contract is het officieel rond. Gefeliciteerd!

#DeVoordelen

Waarom werken bij maandag®?

  • Afwisseling Elke opdracht is anders.
  • Groei Omdat we ontwikkeling belangrijk vinden hebben we een eigen Maandag® Academy. Hier kan je (vakinhoudelijke) trainingen volgen zodat jij blijft groeien.
  • Onbeperkt online leren Via onze Maandag® academy heb je onbeperkt toegang tot diverse trainingen en cursussen.
  • Persoonlijke begeleiding en coaching Samen met jou kijken we naar je ambities en begeleiden je naar een volgende stap in je carrière.
  • Zekerheid van een contract Je komt bij ons in dienst en gaat aan de slag bij diverse opdrachtgevers.
#EvenVoorstellen

Jouw MAANDAG! collega's

Anne  
Anne
Jurist
Rachid  
Rachid
Basisarts
Sebastiaan  
Sebastiaan
Projectleider AVG
Soraya  
Soraya
Leerkracht basisonderwijs