Zoeken

58

vacatures hbo social worker in de GGZ

de voordelen van MAANDAG!
  • Flexibiliteit in je werk
  • Zekerheid van een vast contract
  • Ontwikkelings- en opleidingsmogelijkheden via de Maandag® Academy
Bekijk alle voordelen

Contact

Kom voor een vrijblijvend gesprek langs op één van onze vestigingen. Bellen of mailen kan ook. Lees hier waar je ons kunt bereiken.

Neem contact op

Open sollicitatie

Zit er op dit moment geen geschikte vacature voor jou tussen, maar lijkt het je wel leuk om aan de slag te gaan bij Maandag®? Solliciteer dan via onderstaande button, dan kijken we samen naar de mogelijkheden.

Solliciteren

Vacatures hbo social worker in de GGZ

Vacatures hbo social worker in de GGZ
Op zoek naar een vacature als hbo social worker in de GGZ? Bij Maandag® vind je onder andere vacatures als GGZ agoog, persoonlijk begeleider, begeleider GGZ, sociotherapeut en jeugdbeschermer (gedwongen jeugdzorg). Bekijk ons actuele vacatureoverzicht!
Lees verder
Als hbo social worker in de geestelijke gezondheidszorg (GGZ) kies jij er bewust voor om mensen, die moeite hebben om hun weg te vinden in de samenleving, de juiste begeleiding te geven. Aan deze kwetsbare groep bied jij waar nodig passende hulp en ondersteuning.
Bij Maandag® zijn we op zoek naar zorgprofessionals met een hart voor mens en maatschappij, die een uitdaging kunnen vinden in iedere doelgroep. Bij ons krijg je als hbo social worker de kans om bij verschillende opdrachtgevers werkervaring op te doen, zodat jij optimaal kan ervaren waar je interesses en talenten liggen.
Heb je een afgeronde hbo-opleiding richting maatschappelijk werk, social work, pedagogiek of een gelijkwaardige richting? Dan is de vacature hbo social worker in de GGZ op jouw lijf geschreven!