GZ psycholoog

Over de functie

Jij bent opzoek naar een nieuw avontuur! Diversiteit, dynamiek en uitdaging in je werk als GZ psycholoog stimuleren jou om het beste uit jezelf te halen! Je bent kwaliteitsgericht en wilt het beste voor de cliënt.

Wat ga je doen?

Als GZ psycholoog houdt jij het overzicht in complexe situaties! Jij hebt oog voor de cliënt en werkt samen met het multidisciplinair team aan een goede behandeling en aan een goed herstel. Je bent als GZ psycholoog verantwoordelijk voor het indiceren, diagnosticeren en behandelen van cliënten en levert hierin een belangrijke bijdrage.

In het multidisciplinair team werk je procesmatig om te kwaliteit van zorg te kunnen waarborgen en verbeteren. Je maakt in samenwerking met collega’s behandelplannen en evalueert deze in de werkoverleggen. In jou rol als GZ psycholoog deel jij jouw visie en oordeel over complexe casuïstiek en geef je advies.

Je bent in de functie als GZ psycholoog medeverantwoordelijk voor de aansturing van collega’s, zoals psychologen en orthopedagogen. Je geeft supervisie en ondersteunt in sommige organisaties collega’s in opleiding. Je vindt het leuk om jou kennis te delen!

Je werkzaamheden vinden plaats binnen de GGZ sector. De doelgroep waarmee je uiteindelijk aan het werk gaat is breed en afhankelijk van jouw voorkeur en interesses. Denk aan K&J psychiatrie, volwassenen psychiatrie, de forensische sector of ouderen psychiatrie. Je komt te werken bij een organisatie die is gericht op persoonlijke en professionele groei.

Als GZ psycholoog onderscheidt jij jezelf doormiddel van het uitdragen van professionele aandacht voor jouw cliënten en jouw team. Je hebt een proactieve houding en vind het leuk om je bezig te houden met nieuwe ontwikkelingen binnen de organisatie.

Ben jij enthousiast geworden na het lezen van deze vacature of ben je benieuwd naar de mogelijkheden die er zijn voor jou binnen Maandag? > Solliciteer dan direct!

Functie eisen

 • Je hebt psychologische vakkennis op academisch niveau, aangevuld met de beroepsopleiding GZ psycholoog, psychotherapeut of klinisch psycholoog
 • Je bent BIG geregistreerd
 • Je hebt kennis op het gebied van psychologische behandelmethoden en -technieken en kennis van DSM IV
 • Je hebt affiniteit met verschillende cliëntendoelgroepen of vind het leuk dit te gaan ontdekken
 • Je kunt goed samenwerken en bouwen aan een evenwichtig team


Ben jij enthousiast geworden na het lezen van deze vacature? Solliciteer dan direct, of neem telefonisch contact op! 

Over het bedrijf

Frisse moed en nieuwe kansen, dat is waar Maandag® voor staat. Net als jou vinden wij werken binnen de publieke sector het belangrijkste wat er is. Jij als GZ psycholoog draagt hier je steentje aan bij en daar staat natuurlijk wat tegenover! Uiteraard ontvang je bij Maandag® een marktconform salaris en horen vakantiedagen, vakantiegeld, reiskostenvergoeding en pensioenregeling tot de voorwaarden. Maar misschien wel het allerbelangrijkste dat wij jou persoonlijk begeleiden en met jouw carrière meegroeien. Naast fantastische projecten biedt Maandag® cursussen en opleidingstrajecten om zo jouw loopbaan vorm te geven.

 • Flexibele zekerheid
 • Een vast dienstverband & financiële zekerheid
 • Persoonlijke aandacht 


Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En lijkt werken bij Maandag® je een mooie stap? Solliciteer dan meteen. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort dan net zo tof uit als die van ons.

Is dit jouw toekomstige baan?

Solliciteren
Mirelle Versteeg

Mirelle Versteeg

Recruiter

Het sollicitatieproces

undefined

Solliciteer

Binnen vijf dagen ontvang je een reactie op je sollicitatie.

undefined

Telefonische kennismaking

Zijn er mogelijkheden? Dan leren we je graag beter kennen.

undefined

Eerste gesprek

We nodigen je uit op een van onze vestigingen om verder kennis te maken.

undefined

Tweede gesprek

In een verdiepend gesprek bespreken we vakinhoudelijke zaken en eventuele vragen die jij nog hebt.

undefined

Contractvoorstel

Is er van beide kanten een klik, dan doen we je graag een voorstel.

In dienst

Blij met ons aanbod? Dan zijn we een match. Na het tekenen van je contract is het officieel rond. Gefeliciteerd!

#DeVoordelen

Waarom werken bij maandag®?

 • Afwisseling Elke opdracht is anders.
 • Groei Omdat we ontwikkeling belangrijk vinden hebben we een eigen Maandag® Academy. Hier kan je (vakinhoudelijke) trainingen volgen zodat jij blijft groeien.
 • Onbeperkt online leren Via onze Maandag® academy heb je onbeperkt toegang tot diverse trainingen en cursussen.
 • Persoonlijke begeleiding en coaching Samen met jou kijken we naar je ambities en begeleiden je naar een volgende stap in je carrière.
 • Zekerheid van een contract Je komt bij ons in dienst en gaat aan de slag bij diverse opdrachtgevers.
#EvenVoorstellen

Jouw MAANDAG! collega's

Anne  
Anne
Jurist
Rachid  
Rachid
Basisarts
Sebastiaan  
Sebastiaan
Projectleider AVG
Soraya  
Soraya
Leerkracht basisonderwijs