GZ - psycholoog

Over de functie

Binnen de wondere wereld van het detacheren krijg je nu de kans om mee te mogen doen in de zorg voor mensen met een verstandelijke beperking & bijkomende psychische en of gedragsproblematiek. Dit voor een periode voor minimaal 6 maanden met de mogelijkheid tot verlengen. De mogelijkheid tot switchen naar de andere sectoren blijft natuurlijk ook bestaan. Het hebben van ervaring in de VGZ is geen eis. Het willen leren, ontwikkelen en begrijpen wel.


Ik ben op zoek naar een GZ - psycholoog die zich in wilt zetten voor deze mensen & de functie van regiebehandelaar op zich kan en wilt nemen. Samen werken aan een onvoorwaardelijke ondersteuningsrelatie.Je wordt opgenomen in het team van gedragsdeskundigen, een team wat functioneert op basis van zelforganisatie. Samen ben je verantwoordelijk voor alle cliënten in de omliggende regio. Jij hebt als GZ - psycholoog de regie. De organisatie daagt haar cliënten uit het beste uit zichzelf te halen. Datzelfde doen ze bij de medewerkers & dus ook bij jou.Belangrijk is:


 • Het ondernemen
 • Het nemen van initiatief
 • Professionaliteit
 • Samen open en betrokken zijn


Vertrouwen op en in elkaar. In ruil daarvoor krijg je de ruimte om je functie als GZ - psycholoog uit te voeren hoe jij denkt dat je dat moet doen. Samen met je team & altijd in het belang van de cliënten.

Functie eisen

Bij Maandag® kijken we niet alleen naar de inhoudelijke functie eisen, maar ook naar de persoon. Voor deze functie is het belangrijk dat je stressbestendig bent. Dat je creatief kunt zijn & een improvisatietalent hebt. Niet elke situatie is namelijk te voorspellen. De organisatie vindt het belangrijk dat je in een team kunt functioneren en daar kracht uit haalt. Inhoudelijk verwacht Maandag®:


 • Je bent een BIG-geregistreerde GZ - psycholoog


Benieuwd geworden naar deze functie of de andere mogelijkheden bij ons ? Mailen of bellen mag altijd, ik geef graag meer informatie. Mailen kan naar joelle.kraaijenvanger@maandag.nl & bellen naar +31 68 32 63 23 9 !

Over het bedrijf

Maandag® biedt jou de mogelijkheid om als GZ - psycholoog te komen op plekken die bijzonder zijn. Om ondersteund nieuwe routes te kunnen lopen in je loopbaan, zonder het verlies van zekerheid. Hierdoor krijg je de kans om jezelf te blijven ontwikkelen, als professional maar zeker ook als mens. We dagen je uit om te groeien en om het onbekende meer bekend te maken. Liever bij het bekende blijven? Ook daar is ruimte voor. We overleggen samen wat het beste is voor jou.


Spanning over een nieuwe stap mag er altijd zijn. Spanning over de randvoorwaarden niet. Daarom staan we bij Maandag® voor:


 • Een vast dienstverband & financiële zekerheid
 • Persoonlijk contact & begeleiding
 • Ruimte voor eigen ambities & ideeën
 • Transpiratie & openheid.

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En lijkt werken bij Maandag® je een mooie stap? Solliciteer dan meteen. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort dan net zo tof uit als die van ons.

Is dit jouw toekomstige baan?

Solliciteren
Joëlle Kraaijenvanger

Joëlle Kraaijenvanger

Recruiter

Het sollicitatieproces

undefined

Solliciteer

Binnen vijf dagen ontvang je een reactie op je sollicitatie.

undefined

Telefonische kennismaking

Zijn er mogelijkheden? Dan leren we je graag beter kennen.

undefined

Eerste gesprek

We nodigen je uit op een van onze vestigingen om verder kennis te maken.

undefined

Tweede gesprek

In een verdiepend gesprek bespreken we vakinhoudelijke zaken en eventuele vragen die jij nog hebt.

undefined

Contractvoorstel

Is er van beide kanten een klik, dan doen we je graag een voorstel.

In dienst

Blij met ons aanbod? Dan zijn we een match. Na het tekenen van je contract is het officieel rond. Gefeliciteerd!

#DeVoordelen

Waarom werken bij maandag®?

 • Afwisseling Elke opdracht is anders.
 • Groei Omdat we ontwikkeling belangrijk vinden hebben we een eigen Maandag® Academy. Hier kan je (vakinhoudelijke) trainingen volgen zodat jij blijft groeien.
 • Onbeperkt online leren Via onze Maandag® academy heb je onbeperkt toegang tot diverse trainingen en cursussen.
 • Persoonlijke begeleiding en coaching Samen met jou kijken we naar je ambities en begeleiden je naar een volgende stap in je carrière.
 • Zekerheid van een contract Je komt bij ons in dienst en gaat aan de slag bij diverse opdrachtgevers.
#EvenVoorstellen

Jouw MAANDAG! collega's

Anne  
Anne
Jurist
Rachid  
Rachid
Basisarts
Sebastiaan  
Sebastiaan
Projectleider AVG
Soraya  
Soraya
Leerkracht basisonderwijs