GZ Psycholoog

Alianne Westra
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Alianne Westra
JUN 30
Friesland Permanent WO
30.07.2020 100466987
Solliciteren

Over de functie

Ben jij GZ psycholoog en ben je op zoek naar een project naast je huidige baan? Of wil je graag meer ervaring opdoen? Voor een zeer ervaren, kleinschalige praktijk is Maandag® voor 12-24 uur per week op zoek naar een GZ Psycholoog. Een unieke kans om aan de slag de gaan in een betrokken team waar de lijntjes erg kort zijn!


Je gaat werken in een klein team van behandelaren waarbij veel waarde wordt gehecht aan persoonlijke ontwikkeling. Het team organiseert regelmatig intervisie momenten op het gebied van bijvoorbeeld EMDR of Schematherapie. Een unieke kans om jezelf optimaal te kunnen ontwikkelen in je rol als behandelaar en kennis te delen met collega's.


In deze kleine praktijk is een behandelaanbod voor jongeren, volwassenen en ouderen met uiteenlopende psychische problematieken. Denk hierbij aan angst – en depressieve stoornissen, maar ook trauma’s en burn-out. Binnen deze praktijk worden verschillende behandelmethoden toegepast, zoals Cognitieve Therapie, Mindfulness, EMDR, Psychosynthese, Schematherapie, Voice Dialogue en ACT.


Waarom Maandag®? 

·        Flexibele zekerheid met een vast contract;

·        Salaris conform cao GGZ;

·        Veel persoonlijke ontwikkelingsmogelijkheden;

·        Een reiskostenvergoeding van €0,19 per kilometer en mogelijkheid tot lease auto;

·        De mogelijkheid om lid te worden van Club Maandag® voor workshops, intervisies, meet-ups, online trainingen en netwerkborrels.

Functie eisen


Functie eisen

·        Afgeronde GZ opleiding

·        Enige behandel ervaring 

·        Je bent BIG geregistreerd

 


Graag zien wij jouw reactie vóór woensdag 28 juli 2020 tegemoet. 

Over het bedrijf

Je krijgt bij Maandag® een te gekke baan zoals je die nog niet eerder hebt gehad. Met volop ontwikkelingsmogelijkheden. We bieden een goed salaris en arbeidsvoorwaarden waar je extra blij van wordt. Maar vooral een geweldige werkervaring. Want jouw werkgeluk staat bij ons voorop. Ervaar het zelf en reageer direct via de button onderin of stuur mij een mail: alianne.westra@maandag.nl


Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En lijkt werken bij Maandag® je een mooie stap? Solliciteer dan meteen. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort dan net zo tof uit als die van ons.

Current job is not marked as favorite, click to favorite this job
Alianne Westra
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Alianne Westra