GZ psycholoog

Alianne Westra
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Alianne Westra
MEI 04
Drenthe Permanent WO
03.06.2020 100277848
Solliciteren

Over de functie

Jij maakt als GZ psycholoog het verschil: jouw generalistische visie maakt dat jij uiteenlopende psychische aandoeningen, variërend van enkelvoudig tot matig complex, kan diagnosticeren en behandelen. Dit doe je middels observaties, vragenlijsten, psychologische testen en (hetero)anamneses. Een goede diagnose van een psycholoog is van cruciaal belang voor een effectieve en doelmatige behandeling. Jij bent bij uitstek deskundig in het op maat toepassen van adequate behandelingen voor alle leeftijden.


Wij zijn bij Maandag® op zoek naar een GZ psycholoog. Wij vinden het heel belangrijk dat jij werkt binnen een specialisme waar jouw deskundigheid het best tot zijn recht komt: volwassenen, ouderen, kinderen, jeugdigen, of binnen de Forensische Psychiatrie. Jij hebt de mogelijkheid om te kiezen wat echt bij jou past! Wil jij vanuit een vast dienstverband meerdere disciplines proberen? Geen probleem. Het volgen van cursussen, opleidingen en trainingen kan bij ons altijd. Jouw nieuwe Maandag® kan per direct, geheel naar jouw wens, van start gaan. 

Functie eisen

Je bent BIG geregistreerd als GZ-psycholoog of klinisch psycholoog

Je werkt zelfstandig, doelgericht en methodisch

Je staat open voor een brede ontwikkeling binnen de arbeidsmarkt


Enthousiast geworden over een samenwerking met Maandag® en benieuwd geworden naar de mogelijkheden die wij kunnen bieden? Neem vandaag nog contact met mij op voor een kennismakingsgesprek!

Over het bedrijf

  • Wij bieden een marktconform salaris. Je wordt ingeschaald op basis van opleiding en ervaring
  • Wij vergoeden alle reiskosten op basis van €0,19 per kilometer
  • Samen met de Maandag® Academy werk je aan je persoonlijke ontwikkeling als GZ psycholoog en volg je diverse cursussen en trainingen
  • De Accountmanager en Recruiter als jouw persoonlijke coach
  • Uiteraard horen pensioenregeling, vakantiedagen en vakantiegeld ook tot de voorwaarden

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En lijkt werken bij Maandag® je een mooie stap? Solliciteer dan meteen. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort dan net zo tof uit als die van ons.

Current job is not marked as favorite, click to favorite this job
Alianne Westra
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Alianne Westra