GZ- Psycholoog

Alet Boerma
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Alet Boerma
MEI 06
Groningen Permanent WO
05.06.2020 100271076
Solliciteren

Over de functie

Als GZ-psycholoog binnen de zorg ben je zowel regiebehandelaar als behandelend psycholoog en lever je vanuit jouw vakgebied een professionele bijdrage aan de multidisciplinaire behandeling van cliënten binnen de GGZ.


Je past verschillende generalistische en specialistische methodieken toe om tot klachtenreductie te komen. Cliënten hebben zelf de regie en jij helpt hen op allerlei manieren bij het herstel. Uitgangspunt hierbij is de kracht van de cliënt. Dit vraagt naast methodisch en effectief werken om creativiteit en innovatie.

Daarbij verleen je supervisie aan medebehandelaren en je bent bereidt om mee te denken aan zorginhoudelijke beleidsvormen.


Wij faciliteren jouw ideale werkplek vanuit verschillende vacatures in de regio Groningen, Drenthe en Friesland. Jouw nieuwe Maandag® kan meteen van start gaan. We zijn namelijk per direct op zoek naar een bevlogen GZ Psycholoog. Wil je werken met de doelgroep Kind en Jeugd? Toch liever met Volwassenen? Of ligt jouw passie in de Forensische psychiatrie? Samen gaan we op zoek naar de omgeving waar jouw expertise het beste tot zijn recht komt.


Enthousiast geworden over een samenwerking met Maandag® en benieuwd geworden naar de mogelijkheden die wij kunnen bieden? Neem vandaag nog contact met mij op voor een kennismakingsgesprek en ik vertel je graag meer.

Functie eisen

  • Je bent BIG geregistreerd als GZ-psycholoog
  • Je werkt zelfstandig, doelgericht en methodisch
  • Je bent ondernemend, flexibel omgevingsgericht en goed in netwerken
  • Je staat open voor een brede ontwikkeling binnen de arbeidsmarkt


Over het bedrijf

Vanuit een vast dienstverband is het mogelijk om als GZ-psycholoog binnen verschillende keukens te kijken. Je kunt onder andere werken binnen de Psychiatrie, Ouderenzorg, Revalidatie en Jeugdzorg. Het voordeel hiervan is dat je je kunt oriënteren en ontwikkelen binnen deze verschillende vakgebieden.

Daarnaast bieden wij goede cursusmogelijkheden vanuit onze Maandag® Academy en zijn de mogelijkheden tot een jaarlijks opleidings-/cursusbudget (denk bijvoorbeeld aan EMDR of CGT) bespreekbaar.

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En lijkt werken bij Maandag® je een mooie stap? Solliciteer dan meteen. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort dan net zo tof uit als die van ons.

Current job is not marked as favorite, click to favorite this job
Alet Boerma
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Alet Boerma