GZ Psycholoog Verslavingszorg

Over de functie

Jij zorgt ervoor dat mensen met een verslaving de touwtjes van het leven weer in handen krijgen.

Als GZ-Psycholoog in de verslavingszorg is geen dag hetzelfde. Je komt in contact met diverse leeftijden, soorten verslavingen, maar bovenal: mensen uit verschillende lagen van de samenleving. Van de bakker op de hoek, een dak- of thuisloze tot aan directeuren. Jij bent degene die helpt iemand de onderliggende problemen aan te pakken en de kans op terugval te verkleinen. Samen met de cliënt zoek je naar de redenen van middelgebruik, de factoren die daarin meespelen en de eventuele comorboditeit. In je werk kijk en luister je naar het hele verhaal van de patiënt, om zo de herstelondersteunende zorg te bevorderen. Dit doe je door vanuit een multidisciplinair team vanuit verschillende invalshoeken naar de problematiek van de cliënt te kijken. Er wordt onder andere gewerkt met CGT (waaronder schematherapie), EMDR en ACT. De behandeling bestaat uit drie fasen, namelijk de stabilisatie-, de confrontatie- en de integratiefase.

Hoewel veel werkzaamheden planbaar zijn dient er soms zich iets aan wat snelle actie vereist. Als GZ-Psycholoog in de verslavingszorg moet je dus goed kunnen anticiperen en tijdig kunnen handelen op een crisissituatie. In je werk ben je verantwoordelijk voor intake- en adviesgesprekken en het uitvoeren van individuele of groepsbehandelingen voor verslaving of aanverwante problematiek. Je voert psychodiagnostisch onderzoek uit en indiceert wanneer er moet worden doorverwezen. Natuurlijk lever je een bijdrage aan het multidisciplinair behandelplan, soms in de uitvoering en soms als regiebehandelaar. Als GZ-psycholoog geef je ook begeleiding aan collega’s, zoals SPV-ers en basispsychologen. Kortom een diversiteit aan taken waarin je jezelf volop kunt ontwikkelen in samenwerking met de andere disciplines die deel uitmaken van jouw team.

Bij Maandag® sta jij als professional op de eerste plek. We willen jou graag leren kennen en zijn benieuwd naar jouw dromen en ambities. Door middel van ons grote zorgnetwerk in Limburg gaan we opzoek naar een dynamische werkomgeving waar jij elke dag met frisse energie belangrijk werk kan doen. Voor jouw waardevolle inspanning zetten we graag het een en ander tegenover. Wat dacht je van een uitstekend marktconform salaris, goede secundaire arbeidsvoorwaarden en reiskostenvergoeding of zelfs een leaseauto? Daarnaast krijg je persoonlijke begeleiding van jouw recruiter en accountmanager. Ook bieden we diverse trainings- en bijscholingsmogelijkheden aan via onze Maandag® Academy zodat jij je kan blijven ontwikkelen.

Enthousiast geworden? Solliciteer dan direct! Wil je graag meer weten over de vacature? Neem dan contact op met Ivar Jole via 06-82957086 of ivar.jole@maandag.nl.

Functie eisen

  • Afgeronde opleiding tot GZ-Psycholoog
  • BIG geregistreerd
  • Affiniteit met verslavingszorg, ervaring is een pré
  • Goede sociale vaardigheden, sterk empathisch vermogen en een teamplayer-mentaliteit
  • Kennis en ervaring opgedaan met (neuro)psychologische diagnostiek en behandelingen


Over het bedrijf

Vanuit vestigingen in heel Nederland, detacheert Maandag® interim professionals in de publieke sector. Dit doen we binnen de overheid, het onderwijs, de gezondheidszorg en bij woningcorporaties. En niet zomaar professionals. Onze professionals weten van aanpakken en bruisen van energie. Werken bij Maandag® is daarom ook niet te vergelijken met een baan die je eerder hebt gehad. Onze goede arbeidsvoorwaarden, toffe werksfeer en doorgroeimogelijkheden dragen daar zeker aan bij.

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En lijkt werken bij Maandag® je een mooie stap? Solliciteer dan meteen. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort dan net zo tof uit als die van ons.

Is dit jouw toekomstige baan?

Solliciteren
Ivar Jole

Ivar Jole

Recruiter

Het sollicitatieproces

undefined

Solliciteer

Binnen vijf dagen ontvang je een reactie op je sollicitatie.

undefined

Telefonische kennismaking

Zijn er mogelijkheden? Dan leren we je graag beter kennen.

undefined

Eerste gesprek

We nodigen je uit op een van onze vestigingen om verder kennis te maken.

undefined

Tweede gesprek

In een verdiepend gesprek bespreken we vakinhoudelijke zaken en eventuele vragen die jij nog hebt.

undefined

Contractvoorstel

Is er van beide kanten een klik, dan doen we je graag een voorstel.

In dienst

Blij met ons aanbod? Dan zijn we een match. Na het tekenen van je contract is het officieel rond. Gefeliciteerd!

#DeVoordelen

Waarom werken bij maandag®?

  • Afwisseling Elke opdracht is anders.
  • Groei Omdat we ontwikkeling belangrijk vinden hebben we een eigen Maandag® Academy. Hier kan je (vakinhoudelijke) trainingen volgen zodat jij blijft groeien.
  • Onbeperkt online leren Via onze Maandag® academy heb je onbeperkt toegang tot diverse trainingen en cursussen.
  • Persoonlijke begeleiding en coaching Samen met jou kijken we naar je ambities en begeleiden je naar een volgende stap in je carrière.
  • Zekerheid van een contract Je komt bij ons in dienst en gaat aan de slag bij diverse opdrachtgevers.
#EvenVoorstellen

Jouw MAANDAG! collega's

Anne  
Anne
Jurist
Rachid  
Rachid
Basisarts
Sebastiaan  
Sebastiaan
Projectleider AVG
Soraya  
Soraya
Leerkracht basisonderwijs