GZ Psycholoog Verslaving

Over de functie

Ik ben per januari op zoek naar een GZ Psycholoog die al enige werkervaring bezig op het gebied van Verslaving. Vind je het interessant om aan de slag te gaan op een poli en je bezig te houden met verslaving en complexe comorbide problematiek? Dan is dit een mooie uitdaging voor jou misschien.


Als GZ Psycholoog voer je behandelingen uit zoals: cognitieve gedragstherapie, traumabehandeling, individuele therapieën en groepstherapieën. Je werkt systemisch, zowel met families, partners als met externe partijen. In de rol als Regiebehandelaar ben je voornamelijk bezig met individuele trajecten. Je maakt beleid, zet dit vervolgens uit en gaat dit ook evalueren. Die evaluatie voer je met het team, de cliënt en de omgeving (betrokkenen). Ook ben je, naast het behandelen, bezig met het uitvoeren van diagnostiek.


Je krijgt in deze functie tevens verantwoordelijkheid om stagiaires te begeleiden. Hierdoor draag je ook je steentje bij aan een goede kwaliteit van werknemers.


Ook taken als Coördinator Zorg maken deel uit van de functie. In deze rol werk je dus ook nauw samen met de Coördinator Bedrijfsvoering aan de kwaliteit van zorg in teams. Leuk als je dus GZ Psycholoog bent en graag meedenkt betreft beleidsprocessen binnen de GGZ instantie.

Functie eisen

  • Afgeronde opleiding tot GZ Psycholoog;
  • Ervaring met (A)CRA, CGT (al dan niet met specialisatie SFT/MBT) en traumabehandeling;
  • BIG-registratie.

Over het bedrijf

De organisatie waar de functie openstaat heeft meerdere poli’s, klinieken en woonlocaties waar zijn problematiek omtrent verslaving behandelen. De doelgroep kampt vaak met een combinatie van verslavings- en lichte tot complexe psychiatrische problematiek en problemen op diverse levensdomeinen.


Je zult gaan werken met een complexe doelgroep en de behandeling is vaak intensief en boeiend. Dat vraagt van jou een professionele, warme en innovatieve aanpak. 

Je komt te werken in de polikliniek (locatie: Tiel). Hier is een multidisciplinair team aanwezig. Dit team bestaat uit 12 medewerkers. Het team is te omschrijven als stabiel en er werken stuk voor stuk hardwerkende professionele mensen waar je ook uitgebreid mee kunt sparren.


Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En lijkt werken bij Maandag® je een mooie stap? Solliciteer dan meteen. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort dan net zo tof uit als die van ons.

Is dit jouw toekomstige baan?

Solliciteren
Axel Overmeen

Axel Overmeen

Recruiter

Het sollicitatieproces

undefined

Solliciteer

Binnen vijf dagen ontvang je een reactie op je sollicitatie.

undefined

Telefonische kennismaking

Zijn er mogelijkheden? Dan leren we je graag beter kennen.

undefined

Eerste gesprek

We nodigen je uit op een van onze vestigingen om verder kennis te maken.

undefined

Tweede gesprek

In een verdiepend gesprek bespreken we vakinhoudelijke zaken en eventuele vragen die jij nog hebt.

undefined

Contractvoorstel

Is er van beide kanten een klik, dan doen we je graag een voorstel.

In dienst

Blij met ons aanbod? Dan zijn we een match. Na het tekenen van je contract is het officieel rond. Gefeliciteerd!

#DeVoordelen

Waarom werken bij maandag®?

  • Afwisseling Elke opdracht is anders.
  • Groei Omdat we ontwikkeling belangrijk vinden hebben we een eigen Maandag® Academy. Hier kan je (vakinhoudelijke) trainingen volgen zodat jij blijft groeien.
  • Onbeperkt online leren Via onze Maandag® academy heb je onbeperkt toegang tot diverse trainingen en cursussen.
  • Persoonlijke begeleiding en coaching Samen met jou kijken we naar je ambities en begeleiden je naar een volgende stap in je carrière.
  • Zekerheid van een contract Je komt bij ons in dienst en gaat aan de slag bij diverse opdrachtgevers.
#EvenVoorstellen

Jouw MAANDAG! collega's

Anne  
Anne
Jurist
Rachid  
Rachid
Basisarts
Sebastiaan  
Sebastiaan
Projectleider AVG
Soraya  
Soraya
Leerkracht basisonderwijs