GZ- Psycholoog Penitentiaire Psychiatrisch Centrum

Over de functie

Het PPC is één van de meest interessante werkplekken binnen de forensische psychiatrie! Je bent bezig met het diagnosticeren, stabiliseren en motiveren van gedetineerden met een psychiatrische stoornis, beperking, verslaving of een combinatie hiervan. Jouw taak is het stabiliseren van gedetineerden die niet behandelbaar zijn in de reguliere GGZ, met als doel ze daar weer terug te krijgen.

Je krijgt de vrijheid om binnen de kaders inhoud te geven aan de behandeling van patiënten. Je hebt tijd en ruimte om te ontdekken waar patiënt vast loopt en welke behandelmethode daar het best bij aansluit. Jij weet dat kleine stapjes kunnen leiden tot grote resultaten.

Maak jij het verschil voor deze mensen?

Hoe ziet je dag eruit:

Het is jouw taak om op basis van anamnese, diagnostiek, rapportage en observatie richtinggevende individuele behandelplannen op te stellen. Je bent bovendien regiebehandelaar en hebt een behandelrol voor de patiënten binnen de afdeling. In overleg met het multidisciplinair team monitor je de voortgang en het verloop van behandelingen en voer je zo nodig interventies uit.

Daarnaast geef je in de vorm van duaal leiderschap, samen met het afdelingshoofd, sturing en richting aan het team op de afdeling. Hierbij ligt jouw focus op het teamcoaching en individuele coaching van teamleden. Door een actieve samenwerking met collega afdelingshoofden tref je maatregelen die de veiligheid waarborgen en de behandeling ten goede komen.


Functie eisen

Wie bieden jou:

• Een meeloop dag om met eigen ogen te zien of dit werkterrein bij je past.

• Werkervaring binnen het forensisch werkveld waar de balans de tussen veiligheid en behandeling steeds weer op de agenda staat.

• Een lerende werkomgeving waar jouw kennis en ervaring wordt gewaardeerd.

• Voldoende tijd en ruimte om met patiënten een juiste behandeling aan te gaan.

• De mogelijkheid om je eigen vak verder te professionaliseren door onderzoek te doen en je competenties verder te ontwikkelen op het gebied van coaching en leidinggeven.

• Korte overlegstructuren en de mogelijkheid om snel te schakelen met mede professionals om de behandeling af te stemmen.

Over het bedrijf

Maandag® is dé specialist binnen het Publieke Domein. Vanuit Zwolle werken we samen met opdrachtgevers in Overijssel en omstreden binnen diverse zorgorganisaties. Op basis van een overeenkomst met Maandag® ga je aan de slag bij de opdrachtgever. Gedurende deze opdracht zullen de recruiter en accountmanager zorg dragen voor de begeleiding aan de hand van telefonisch contact, evaluatiegesprekken en loopbaangesprekken.

Wil jij ook je steentje bijdragen in de strijd tegen corona? Neem snel contact op.

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En lijkt werken bij Maandag® je een mooie stap? Solliciteer dan meteen. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort dan net zo tof uit als die van ons.

Is dit jouw toekomstige baan?

Solliciteren
Luciën van der Weide

Luciën van der Weide

Recruiter

Het sollicitatieproces

undefined

Solliciteer

Binnen vijf dagen ontvang je een reactie op je sollicitatie.

undefined

Telefonische kennismaking

Zijn er mogelijkheden? Dan leren we je graag beter kennen.

undefined

Eerste gesprek

We nodigen je uit op een van onze vestigingen om verder kennis te maken.

undefined

Tweede gesprek

In een verdiepend gesprek bespreken we vakinhoudelijke zaken en eventuele vragen die jij nog hebt.

undefined

Contractvoorstel

Is er van beide kanten een klik, dan doen we je graag een voorstel.

In dienst

Blij met ons aanbod? Dan zijn we een match. Na het tekenen van je contract is het officieel rond. Gefeliciteerd!

#DeVoordelen

Waarom werken bij maandag®?

  • Afwisseling Elke opdracht is anders.
  • Groei Omdat we ontwikkeling belangrijk vinden hebben we een eigen Maandag® Academy. Hier kan je (vakinhoudelijke) trainingen volgen zodat jij blijft groeien.
  • Onbeperkt online leren Via onze Maandag® academy heb je onbeperkt toegang tot diverse trainingen en cursussen.
  • Persoonlijke begeleiding en coaching Samen met jou kijken we naar je ambities en begeleiden je naar een volgende stap in je carrière.
  • Zekerheid van een contract Je komt bij ons in dienst en gaat aan de slag bij diverse opdrachtgevers.
#EvenVoorstellen

Jouw MAANDAG! collega's

Anne  
Anne
Jurist
Rachid  
Rachid
Basisarts
Sebastiaan  
Sebastiaan
Projectleider AVG
Soraya  
Soraya
Leerkracht basisonderwijs