GZ psycholoog ouderenzorg

Gerald Saaltink
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Gerald Saaltink
JUN 02
Overijssel Permanent WO
02.07.2020 100046741
Solliciteren

Over de functie

Als GZ psycholoog in de ouderenzorg heb jij een dankbare functie. Jij biedt behandeling en begeleiding aan de oudere cliënt. Jij vindt het belangrijk dat de cliënt richtinggevend is voor de keuze en uitvoering van de behandeling. Eigen regie vind jij belangrijk. Daarnaast overleg jij in een multidisciplinair team welke behandeling er uitgevoerd gaat worden en ben jij verantwoordelijk voor het uitzetten hiervan. Jij hebt respect en waardering voor de eigenheid van de cliënt.


In jouw rol als GZ psycholoog ben je o.a. bezig met het uitvoeren van (neuro)psychologische diagnostiek, met betrekking tot het psychisch of cognitief functioneren van cliënten. Je signaleert gedragsveranderingen, analyseert dit en speelt hier op in. Waar nodig betrek jij andere betrokken disciplines voor overleg. Soms is het nodig om familie te voorzien van psycho-educatie en begeleid jij het cliënt systeem ook. Het cliëntsysteem zal jij betrekken bij het gehele proces en de behandeling.


Tot slot heb jij als GZ psycholoog een belangrijke rol in kwaliteitsverbetering op strategisch- en uitvoerend niveau in een organisatie. Jij hebt een signalerende rol en het is belangrijk dat jij inspeelt op de vraag van de organisatie, maar ook het signaleren van nieuwe vragen. Jij durft te benoemen wat er speelt en houdt er van om bezig te zijn met de oplossing. Ben jij dit?! Reageer dan snel!

Functie eisen

- Je bent in het bezit van een master psychologie, aanvullend met een post-master gezondheidszorg psycholoog diploma;

- Je bent in het bezit van een BIG registratie;

- Je kunt een VOG aanleveren;

- Affiniteit met de doelgroep. 

Over het bedrijf

Maandag® biedt je een marktconform salaris. De inschaling gebeurt op basis van opleiding en werkervaring, volgens de betreffende CAO. Tevens kan je vanuit Maandag® met een dienstverband diverse opdrachten vervullen, en bestaat de mogelijkheid om een opdracht voor lange termijn te doen. Ook biedt Maandag® een reiskostenvergoeding van €0,19 per kilometer ongeacht het aantal kilometers, en bestaat er een mogelijkheid voor een leaseauto. Het aantal uren is bespreekbaar en geven we vorm op basis van jouw wensen. Tot slot behoren pensioenregeling, vakantiedagen en vakantiegeld ook tot de voorwaarden. Maandag® vindt het belangrijk dat jij goed op je plek zit en denkt graag mee over het vormgeven hiervan!

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En lijkt werken bij Maandag® je een mooie stap? Solliciteer dan meteen. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort dan net zo tof uit als die van ons.

Current job is not marked as favorite, click to favorite this job
Gerald Saaltink
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Gerald Saaltink