GZ-psycholoog/ Orthopedagoog Generalist LVB

Over de functie

Als GZ-psycholoog/ orthopedagoog-generalist ben je voornamelijk bezig met de volgende werkzaamheden:

Je bent regiebehandelaar van één van vijf behandelclusters. Samen met de clusterleider geef je sturing aan het cluster. Je werkt nauw samen met een behandelcoördinator die als jouw verlengstuk jouw (werk)begeleiding de behandeltrajecten uitzet. Je voert regie over de behandeltrajecten en waarborgt de kwaliteit van de behandelingen. Je werkt in een multidisciplinair team (die jij voorzit) en zorgt met de je team voor een passend milieu op jullie cluster. Je werkt inhoudelijk samen met collega's uit verschillende disciplines en kan vanuit een helicopterview een jongere die al in meerdere settingen is vastgelopen activeren.

Je bent ook individueel therapeut en/of diagnosticus. Therapie en diagnostiek zijn naast het specialistisch opvoeden op de afdeling belangrijke facetten van je werkzaamheden. Voor het invullen van jouw rol als therapeut gaan wij graag met je in gesprek naar aanleiding van je ervaring of expertise.

Functie eisen

  • Na een academische opleiding orthopedagogiek of psychologie heb je de registratie behaald als GZ-psycholoog K&J of orthopedagoog-generalist.
  • Je hebt meerdere jaren werkervaring opgedaan met de multidisciplinaire behandeling van jongeren met complexe problematiek. Het is een pre als je ervaring hebt binnen de LVB- jeugdzorg.
  • Je bent in staat inhoudelijk regie te voeren en vindt het leuk om overstijgend met behandelen bezig te zijn. Een voorzittersrol past jou.
  • Daarnaast kun je ook goed (individueel) begeleiden en coachen en weet je zowel te adviseren als te sturen. Je bent verbindend en daadkrachtig en hebt een enthousiaste, leergierige (werk)houding.


Over het bedrijf

Maandag® detacheert interim professionals in de publieke sector. Dit doen we binnen de gezondheidszorg, de overheid, het onderwijs en de bedrijfsvoering. Onze professionals weten van aanpakken en bruisen van energie. Maar waarom Maandag®? Bij Maandag® sta jij als professional centraal en heb jij regie over je carrière. 

Ben je geïnteresseerd geraakt? Geef het snel door! Ik hoop je gauw te spreken!

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En lijkt werken bij Maandag® je een mooie stap? Solliciteer dan meteen. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort dan net zo tof uit als die van ons.

Is dit jouw toekomstige baan?

Solliciteren
Luciën van der Weide

Luciën van der Weide

Recruiter

Het sollicitatieproces

undefined

Solliciteer

Binnen vijf dagen ontvang je een reactie op je sollicitatie.

undefined

Telefonische kennismaking

Zijn er mogelijkheden? Dan leren we je graag beter kennen.

undefined

Eerste gesprek

We nodigen je uit op een van onze vestigingen om verder kennis te maken.

undefined

Tweede gesprek

In een verdiepend gesprek bespreken we vakinhoudelijke zaken en eventuele vragen die jij nog hebt.

undefined

Contractvoorstel

Is er van beide kanten een klik, dan doen we je graag een voorstel.

In dienst

Blij met ons aanbod? Dan zijn we een match. Na het tekenen van je contract is het officieel rond. Gefeliciteerd!

#DeVoordelen

Waarom werken bij maandag®?

  • Afwisseling Elke opdracht is anders.
  • Groei Omdat we ontwikkeling belangrijk vinden hebben we een eigen Maandag® Academy. Hier kan je (vakinhoudelijke) trainingen volgen zodat jij blijft groeien.
  • Onbeperkt online leren Via onze Maandag® academy heb je onbeperkt toegang tot diverse trainingen en cursussen.
  • Persoonlijke begeleiding en coaching Samen met jou kijken we naar je ambities en begeleiden je naar een volgende stap in je carrière.
  • Zekerheid van een contract Je komt bij ons in dienst en gaat aan de slag bij diverse opdrachtgevers.
#EvenVoorstellen

Jouw MAANDAG! collega's

Anne  
Anne
Jurist
Rachid  
Rachid
Basisarts
Sebastiaan  
Sebastiaan
Projectleider AVG
Soraya  
Soraya
Leerkracht basisonderwijs