GZ Psycholoog Kind & Jeugd

Maral Margosyan
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Maral Margosyan
JUN 18
Overijssel Permanent WO
18.07.2020 106189387
Solliciteren

Over de functie

"Geen kind is zo aanwezig als het kind dat er niet is..."


Ben jij een gedreven GZ-Psycholoog die op zoek is naar een nieuwe uitdaging en een vernieuwende omgeving binnen de jeugd? Dan ben ik op zoek naar jou! 


Voor één van onze opdrachtgevers ben ik op zoek naar een Gezondheidszorgpsycholoog die veel affiniteit heeft met kind en jeugd. Hier richt je je vooral op behandeling en diagnostiek.

Je behandelt cliëntgericht en protocollair. Het behandelen van kinderen/jongeren met psychiatrische problematiek sluit dan ook helemaal aan op jouw interesses! Ook het verrichten van intakes en behandelplannen opstellen hoort bij je werkzaamheden. Jij vindt dit als GZ-Psycholoog natuurlijk helemaal niet erg! 


Waar ga je werken?

Je gaat werken bij één van onze opdrachtgevers die sterk gericht is op jouw persoonlijke ontwikkeling. Je krijgt hier de mogelijkheid nieuwe doelen en ambities te vormen. Doorzettingsvermogen en de zorg naar de patiënten staat centraal. Het team waarin je werkt is enthousiast en gedreven. 

Functie eisen

  • BIG-registratie als GZ-Psycholoog;
  • Minimaal 16 uur beschikbaar;
  • Affiniteit met kind/jeugd;
  • Een duidelijke visie op de zorg.

Over het bedrijf

Voor mij is het belangrijk wie jij bent, wat je wensen, doelen en ambities zijn. Dankzij Maandag zal geen enkele dag hetzelfde zijn en ben ik gericht op het matchen van jouw persoonlijke wensen met de opdrachtgever.

  • Doorlopende mogelijkheden waarbij ontwikkeling centraal staat.
  • Reiskostenvergoeding van €0.19 per kilometer, ongeacht de afstand.
  • Salaris conform cao.
  • Persoonlijke wensen op het gebied van arbeidsvoorwaarden zijn vanzelfsprekend.


Is je interesse gewekt en ben jij benieuwd wat ik je te bieden heb? Reageer dan voor 18 juli en dan zien we elkaar snel!

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En lijkt werken bij Maandag® je een mooie stap? Solliciteer dan meteen. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort dan net zo tof uit als die van ons.

Current job is not marked as favorite, click to favorite this job
Maral Margosyan
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Maral Margosyan