GZ-psycholoog FACT

Emma Brinkman
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Emma Brinkman
DEC 11
Noord-Holland Permanent WO
17.06.2020 100277196
Solliciteren

Over de functie

Voor een opdrachtgever in regio Amsterdam ben ik opzoek naar een GZ-psycholoog die ervan houdt om multidisciplinair samen te werken.


Zo gaat het hierbij om een functie binnen een FACT team. Hierbij is er veel vrijheid met betrekking tot het toepassen van behandelmethodes. Het is namelijk aan jou wat jij het beste vindt passen bij de desbetreffende cliënt. Ook krijg je veel ruimte om te behandelen en heb je je eigen caseload. Qua doelgroep zal je vooral in aanraking komen met volwassenen met verschillende problematiek, waaronder persoonlijkheidsstoornis, stemmingstoornis, angststoornis en trauma. Overigens is dit ook een uitgerekende rol voor iemand die energie krijgt om betrokken te zijn bij complexe problematiek. Verder kan je aandacht gevraagd worden om het team te adviseren en te ondersteunen.


Benieuwd naar meer informatie? Ik kom graag met je in contact om de vacature te bespreken.


Functie eisen

  • BIG geregistreerd als GZ-psycholoog
  • Minimaal 32 uur per week beschikbaar.
  • Ervaring en affiniteit met verschillende problematiek.
  • Behoefte aan vrijheid in het toepassen van behandelmethodes en eigen tijdsindeling.
  • Rijbewijs B is een pré.

Over het bedrijf

Wat biedt Maandag® jou?


Vanuit een vast dienstverband kun je diverse opdrachten vervullen. Een opdracht voor lange termijn behoort zeker tot de mogelijkheden.


Verder bieden wij een marktconform salaris volgens de betreffende cao. Je wordt ingeschaald op basis van opleiding en ervaring. 

Aangezien wij een goede woon-werk reisafstand belangrijk vinden, houden wij rekening met reistijd. Verder vergoeden wij alle zakelijke reiskosten op basis van €0,19 per kilometer. Uiteraard behoren pensioenregeling, vakantiedagen en vakantiegeld ook tot de voorwaarden. Samen met je recruiter werk je verder aan een ontwikkelingsplan. Waarin zou jij je nog verder willen ontwikkelen? Daarnaast blijft je recruiter aangesloten als contactpersoon/sparringspartner.


Kortom, wil jij zekerheid combineren met afwisseling en uitdaging? En voldoe je aan de bovenstaande functie-eisen? Ik kom graag met je in contact om de mogelijkheden te bespreken. Druk op ‘direct solliciteren ’ of neem contact op met mij via telefoon, Whatsapp of mail.


Mocht je op zoek zijn naar een andere vacature als GZ-psycholoog, dan kan je altijd contact met mij opnemen.

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En lijkt werken bij Maandag® je een mooie stap? Solliciteer dan meteen. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort dan net zo tof uit als die van ons.

Current job is not marked as favorite, click to favorite this job
Emma Brinkman
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Emma Brinkman