GZ Psycholoog (supervisor)

Over de functie

Ben je BIG-geregistreerd GZ Psycholoog en lijkt het jou leuk om tijdelijk als supervisor aan de slag te gaan? Dit is een mooie mogelijkheid om dat te ontdekken! Voor een organisatie in regio Amsterdam op het gebied van onderzoek en behandeling van persoonlijkheidsstoornissen en gedragsproblemen zoeken wij een GZ Psycholoog die graag betrokken is bij de nieuwste ontwikkelingen binnen het vakgebied. De cliënten die worden behandeld (kindermishandeling en huiselijk geweld) hebben ernstige problemen in persoonlijkheid. Het gaat om een tijdelijke functie i.v.m. zwangerschapsverlof.


Wat worden je werkzaamheden?

 • Je gaat als supervisor aan de slag wat inhoudt dat je nauw samenwerkt met 4 therapeuten in het team
 • Je geeft nodige ondersteuning bij casuïstiek en waar nodig begeleid je de therapeuten bij huisbezoeken
 • Je doet intakes samen met de therapeut in de gezinnen
 • Je onderhoudt de nodige contacten met gemeenten en collega-instellingen en overlegt met collega supervisoren over de afstemming van beleidszaken en wachttijden
 • Je onderhoudt contacten met externe verwijzers en andere zorgaanbieders met betrekking tot aanmeldingen, screening, wachttijden en uitstroom van cliënten

Functie eisen

 • Je bent geregistreerd GZ Psycholoog, Orthopedagoog generalist, Klinisch Psycholoog of Psychotherapeut met ervaring met MST (multi systeem therapie)
 • Je bent 24-36 uur beschikbaar vanaf oktober t/m april 2021
 • Je bent in het bezit van een geldig VOG

Over het bedrijf

Maandag® detacheert interim professionals in de publieke sector. Dit doen we binnen de overheid, het onderwijs en in de gezondheidszorg. Onze professionals weten van aanpakken en bruisen van energie. Dat soort interim professionals vind je bij Maandag®.


Maandag® biedt jou een contract aan. Zekerheid heb je dus, tegelijkertijd sta je niet stil en blijf je doorgroeien als professional door middel van ons grote netwerk aan opdrachtgevers en Maandag® collega’s. Wat betekent dit voor jou? Als je bij Maandag® aan de slag gaat betekent dit dat je naast je collega’s op de opdracht, ook nog je Maandag® collega’s hebt. Extra leuk dus! Wij organiseren dan ook tal van activiteiten en events zoals bijvoorbeeld de Club Maandag® waar jij jouw Maandag® collega’s gaat ontmoeten. Op deze avonden komen op een informele manier thema’s aan bod die gericht zijn op persoonlijke groei en werkgeluk en zijn ook jouw Recruiter en Accountmanager aanwezig. 


Wil je weten wat dit exact allemaal voor jou kan betekenen? Ik vertel je uiteraard graag over de mogelijkheden die er voor jou zijn als professional in de zorg! Dit kan telefonisch, maar het allerliefst nodig ik je dan uit voor een persoonlijk gesprek. Ik vind het namelijk belangrijk om te kijken naar jou als persoon, wat jouw wensen en behoeften zijn en wat hier het best bij past qua opdracht, organisatie en collega’s. 

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En lijkt werken bij Maandag® je een mooie stap? Solliciteer dan meteen. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort dan net zo tof uit als die van ons.

Is dit jouw toekomstige baan?

Solliciteren
Femke Cluistra

Femke Cluistra

Recruiter

Het sollicitatieproces

undefined

Solliciteer

Binnen vijf dagen ontvang je een reactie op je sollicitatie.

undefined

Telefonische kennismaking

Zijn er mogelijkheden? Dan leren we je graag beter kennen.

undefined

Eerste gesprek

We nodigen je uit op een van onze vestigingen om verder kennis te maken.

undefined

Tweede gesprek

In een verdiepend gesprek bespreken we vakinhoudelijke zaken en eventuele vragen die jij nog hebt.

undefined

Contractvoorstel

Is er van beide kanten een klik, dan doen we je graag een voorstel.

In dienst

Blij met ons aanbod? Dan zijn we een match. Na het tekenen van je contract is het officieel rond. Gefeliciteerd!

#DeVoordelen

Waarom werken bij maandag®?

 • Afwisseling Elke opdracht is anders.
 • Groei Omdat we ontwikkeling belangrijk vinden hebben we een eigen Maandag® Academy. Hier kan je (vakinhoudelijke) trainingen volgen zodat jij blijft groeien.
 • Onbeperkt online leren Via onze Maandag® academy heb je onbeperkt toegang tot diverse trainingen en cursussen.
 • Persoonlijke begeleiding en coaching Samen met jou kijken we naar je ambities en begeleiden je naar een volgende stap in je carrière.
 • Zekerheid van een contract Je komt bij ons in dienst en gaat aan de slag bij diverse opdrachtgevers.
#EvenVoorstellen

Jouw MAANDAG! collega's

Anne  
Anne
Jurist
Rachid  
Rachid
Basisarts
Sebastiaan  
Sebastiaan
Projectleider AVG
Soraya  
Soraya
Leerkracht basisonderwijs