Zoeken

45

vacatures GZ psycholoog in de GGZ

de voordelen van MAANDAG!
  • Flexibiliteit in je werk
  • Zekerheid van een vast contract
  • Ontwikkelings- en opleidingsmogelijkheden via de Maandag® Academy
Bekijk alle voordelen

Contact

Kom voor een vrijblijvend gesprek langs op één van onze vestigingen. Bellen of mailen kan ook. Lees hier waar je ons kunt bereiken.

Neem contact op

Open sollicitatie

Zit er op dit moment geen geschikte vacature voor jou tussen, maar lijkt het je wel leuk om aan de slag te gaan bij Maandag®? Solliciteer dan via onderstaande button, dan kijken we samen naar de mogelijkheden.

Solliciteren

Vacatures GZ psycholoog in de GGZ

Ben je op zoek naar een vacature GZ psycholoog in de GGZ? Dan zit je Bij Maandag® goed! We zijn regelmatig op zoek naar gezondheidspsychologen voor in de geestelijke gezondheidszorg (GGZ). Bekijk al onze GZ psycholoog vacatures binnen de GGZ!

Als GZ psycholoog ga je voor de beste behandeling voor jouw cliënten. Samen ontwikkel je het best mogelijke behandelplan, zodat cliënten zelf weer de controle krijgen over hun klachten. Het is een baan die er echt toe doet, want dankzij jouw inspanning boek je gezamenlijk resultaten.

Bij Maandag® helpen we jou als GZ psycholoog op weg naar uitdagende opdrachten. Samen gaan we op zoek naar een afwisselende werkomgeving, waar jouw expertise het beste tot zijn recht komt. Op deze manier kun jij als psycholoog ervaren waar je interesses en talenten liggen en tegelijkertijd je cv upgraden. De ultieme ontwikkelkans!  

Heb je de postdoctorale opleiding tot GZ psycholoog afgerond en ben je in het bezit van een BIG-registratie of ontvang je deze binnenkort? Bekijk dan snel alle GZ-psycholoog vacatures binnen de GGZ.