GGZ basisarts

Over de functie

Wil jij als basisarts aan de slag in een GGZ kliniek? Is de klinische setting er een waar jij je thuis voelt? Dan bieden wij jou diverse mogelijkheden!

Als basisarts bij Maandag® ga je een uitdagende baan tegemoet! Je behandelt en begeleidt cliënten binnen verschillende vakgebieden. Met welke doelgroep je gaat werken? Daar ga ik met jou naar kijken! Je komt te werken met de doelgroep die jouw voorkeur heeft. Binnen diverse organisaties waarmee wij samenwerken kun jij aan de slag.

 • Zo kun je aan de slag als basisarts in een behandelcentrum voor jongeren met autisme. Binnen deze organisatie wordt passende (hoog)specialistische behandeling geboden. Op de (poli)kliniek voer jij de medische screening van cliënten uit, ben jij de vraagbaak voor collega’s op het gebied van somatiek en ondersteun jij de psychiater bij intakes en behandeling.
 • Of jij kunt jouw skills inzetten op de beveiligde intensive care (BIC). Op deze afdeling krijg je te maken met complexe problematiek en cliënten met een hoog beveiligingsniveau. Eerdere behandeling is vastgelopen of er is sprake van een crisissituatie. Het doel op de BIC is het gevaar terugdringen, waardoor reguliere behandeling weer opgepakt kan worden. Opzoek naar variatie en afwisselend werk? Dan is dit wat voor jou!
 • Doorsnee casussen niet jouw ding? Dan past deze specialistisch organisatie voor 3e-lijns GGZ misschien bij jou. Binnen deze functie kun je veel ervaring opdoen met buiten protocollair werken. Jij biedt medische ondersteuning aan een van de psychiaters binnen het team. Daarnaast zal je recepten schrijven en controleren. Geen cliënt heeft dezelfde zorg en jij ziet het leveren van maatwerk als jouw taak.

Heeft een van bovenstaande functies jou nieuwsgierig gemaakt? Of ben je benieuwd naar de andere mogelijkheden die er zijn binnen Maandag®? Reageer dan direct door op de link te klikken!

Functie eisen

 • Jij bent afgestudeerd als basisarts en beschikt over een BIG registratie
 • Jij bent communicatief vaardig en kunt goed zelfstandig werken
 • Jij kunt je goed inleven in jouw cliënten en draagt bij aan een zo goed mogelijk herstel
 • 3, 4 of 5 dagen werken? Geen probleem!
 • Zo snel mogelijk starten? Regelen we!

Over het bedrijf

Frisse moed en nieuwe kansen, dat is waar Maandag® voor staat. Net als jou vinden wij werken binnen de publieke sector het belangrijkste wat er is. Jij als basisarts draagt hier je steentje aan bij en daar staat natuurlijk wat tegenover! Uiteraard ontvang je bij Maandag® een marktconform salaris en horen vakantiedagen, vakantiegeld, reiskostenvergoeding en pensioenregeling tot de voorwaarden. Maar misschien wel het allerbelangrijkste dat wij jou persoonlijk begeleiden en met jouw carrière meegroeien. Naast fantastische projecten biedt Maandag® cursussen en opleidingstrajecten om zo jouw loopbaan vorm te geven.

 • Flexibele zekerheid
 • Een vast dienstverband & financiële zekerheid
 • Persoonlijke aandacht 

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En lijkt werken bij Maandag® je een mooie stap? Solliciteer dan meteen. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort dan net zo tof uit als die van ons.

Is dit jouw toekomstige baan?

Solliciteren
Mirelle Versteeg

Mirelle Versteeg

Recruiter

Het sollicitatieproces

undefined

Solliciteer

Binnen vijf dagen ontvang je een reactie op je sollicitatie.

undefined

Telefonische kennismaking

Zijn er mogelijkheden? Dan leren we je graag beter kennen.

undefined

Eerste gesprek

We nodigen je uit op een van onze vestigingen om verder kennis te maken.

undefined

Tweede gesprek

In een verdiepend gesprek bespreken we vakinhoudelijke zaken en eventuele vragen die jij nog hebt.

undefined

Contractvoorstel

Is er van beide kanten een klik, dan doen we je graag een voorstel.

In dienst

Blij met ons aanbod? Dan zijn we een match. Na het tekenen van je contract is het officieel rond. Gefeliciteerd!

#DeVoordelen

Waarom werken bij maandag®?

 • Afwisseling Elke opdracht is anders.
 • Groei Omdat we ontwikkeling belangrijk vinden hebben we een eigen Maandag® Academy. Hier kan je (vakinhoudelijke) trainingen volgen zodat jij blijft groeien.
 • Onbeperkt online leren Via onze Maandag® academy heb je onbeperkt toegang tot diverse trainingen en cursussen.
 • Persoonlijke begeleiding en coaching Samen met jou kijken we naar je ambities en begeleiden je naar een volgende stap in je carrière.
 • Zekerheid van een contract Je komt bij ons in dienst en gaat aan de slag bij diverse opdrachtgevers.
#EvenVoorstellen

Jouw MAANDAG! collega's

Anne  
Anne
Jurist
Rachid  
Rachid
Basisarts
Sebastiaan  
Sebastiaan
Projectleider AVG
Soraya  
Soraya
Leerkracht basisonderwijs