Gedragswetenschapper

Carmen Cremers
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Carmen Cremers
JUL 07
Noord-Brabant Permanent WO
06.08.2020 100291126
Solliciteren

Over de functie

Met een helikopterblik alles kunnen overzien, maar tegelijkertijd dichtbij de persoon blijven. Dat is precies wat een Gedragswetenschapper behoort te doen.


Als Gedragswetenschapper werk je met cliënten die gedragsproblemen hebben. Je voert diagnostisch onderzoek uit en gaat samen met je collega’s aan de slag om de beste zorg te bieden aan de cliënten. De Gedragswetenschapper stelt behandelplannen op en/of bij, coacht en adviseert andere hulpverleners over de uitvoer hiervan en neemt deel aan multidisciplinaire overleggen. Daarnaast monitor je als Gedragswetenschapper de voortgang van de behandeling. Met jouw kennis en expertise van onder andere ontwikkelingspsychologie, gedragsproblematiek en diagnostiek zorg je ervoor dat de hulpverlening zo optimaal mogelijk wordt afgestemd op de cliënt.


Als Gedragswetenschapper kun via Maandag ®  werken binnen de gehele zorgsetting. Dit kan onder andere zijn in een psychiatrische instelling, bij een organisatie waar cliënten verblijven met een (meervoudige) beperking, of een kliniek waar jongeren verblijven met complexe gedragsproblematieken. Ik ga graag met jou het gesprek aan waar jouw persoonlijke voorkeuren liggen! 

Functie eisen

  • Afgeronde WO opleiding Psychologie, Orthopedagogiek of Pedagogische Wetenschappen
  • Een basisaantekening (psycho) diagnostiek
  • Werkervaring als gedragswetenschapper

Over het bedrijf

Maandag biedt de kans om je expertise bij diverse instanties in te zetten en uit te breiden. Daar wordt niet alleen de zorg beter van, maar jij ook! Bij Maandag koppel je de voordelen van een vaste werkgever aan de voordelen van flexibel werken. Je ontvangt een uitstekend salaris dat recht doet aan jouw kennis en ervaring. Maandag vergoedt alle reiskosten op basis van €0,19 per kilometer. Uiteraard horen pensioenregeling, vakantiedagen en vakantiegeld ook tot de voorwaarden. En dat is nog niet alles! Want jouw ontwikkeling en talent staat bij Maandag® altijd centraal. Door tal van training en opleidingsmogelijkheden hoef jij je geen seconde te vervelen.

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En lijkt werken bij Maandag® je een mooie stap? Solliciteer dan meteen. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort dan net zo tof uit als die van ons.

Current job is not marked as favorite, click to favorite this job
Carmen Cremers
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Carmen Cremers