Gedragswetenschapper LVB/GGZ

Mondir Nafi
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Mondir Nafi
MEI 28
Flevoland Permanent WO
27.06.2020 100541411
Solliciteren

Over de functie

Als gedragswetenschapper houd jij je bezig de drijfveren van mensen. Waarom gedraagt iemand zich zoals hij of zij dat doet? 


Je zult met name in contact komen met (jong)volwassenen met een zeer intensieve begeleidingsvraag. Naast LVB is er daarnaast vaak sprake van bijkomende gedrags- en psychiatrische problematieken, waarbij je kan denken aan autisme of een persoonlijkheids- of hechtingsstoornis. Je gaat in gesprek, observeert en onderzoekt, zodat jij het antwoord krijgt op de vraag ‘Waarom?’. Hierbij kan diagnostische onderzoek nodig zijn.


Vervolgens ga je aan de slag. Je bepaalt in samenspraak met collega’s en de cliënt wat nodig is om iemand weer vooruit te helpen of de huidige situatie in stand te houden. Het vergroten van de zelfredzaamheid is een belangrijk onderdeel van de behandeling/begeleiding. Daarnaast bewaak jij de inhoudelijke kwaliteit van het behandelproces en de verdere zorg om bijvoorbeeld de veiligheid van de cliënten te waarborgen. 


Tevens is het ook jouw taak om de deskundigheid van de andere medewerkers te bevorderen. De begeleidende rol van een gedragswetenschapper wordt in de beroepspraktijk namelijk steeds groter. Jouw coachende vaardigheden en inhoudelijke kennis kan jij hier goed bij benutten.  

Functie eisen

·        Een afgeronde WO opleiding Orthopedagogiek of Psychologie;

·        Voor deze functie geldt dat je voor aanvang van het dienstverband een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) moet kunnen overhandigen;

·        Minimaal twee jaar werkervaring als gedragswetenschapper, bij voorkeur met het behandelen van (jong)volwassen LVB cliënten. 

Over het bedrijf

Maandag® detacheert interim professionals in de publieke sector. Dit doen we binnen de gezondheidszorg, de overheid, het onderwijs en de bedrijfsvoering. Onze professionals weten van aanpakken en bruisen van energie. Maar waarom Maandag®? Bij Maandag® sta jij als professionals centraal en heb jij regie over je carrière. 

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En lijkt werken bij Maandag® je een mooie stap? Solliciteer dan meteen. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort dan net zo tof uit als die van ons.

Current job is not marked as favorite, click to favorite this job
Mondir Nafi
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Mondir Nafi