Gedragsdeskundige

Emma Brinkman
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Emma Brinkman
MEI 13
Noord-Holland Tijdelijk WO
12.06.2020 100025082
Solliciteren

Over de functie

Voor een opdrachtgever in regio Haarlem zoek ik een gedragsdeskundige. Zo krijg je te maken met zowel coördinerende taken als met het onderhouden van cliënten contact.


Jij bent als als gedragsdeskundige om het multidisciplinair team te ondersteunen. Dit team bestaat onder andere uit gezinscoaches. Daarnaast is er ruimte om cliënten te zien en te behandelen. De nadruk zal wellicht iets meer liggen op het coördineren, vooral betreft het evalueren en bijsturen van de behandelplannen. Hierbij wordt er systemisch gewerkt. De cliënten zijn voornamelijk jongeren met complexe problematiek zoals gedragsproblemen, psychische problemen en verslaving.


Ben jij als psycholoog of orthopedagoog toe aan een nieuwe werkomgeving? Ik kom graag met je in contact om de vacature te bespreken.

Functie eisen

  • Een afgeronde master Psychologie, Orthopedagogiek of soortgelijk.
  • Ervaring met systeemgericht werken en individueel behandelingen geven.Over het bedrijf

Wat biedt Maandag® jou?


Vanuit een dienstverband kan je diverse opdrachten vervullen. Een opdracht voor lange termijn behoort zeker tot de mogelijkheden.


Verder bieden wij een marktconform salaris volgens de betreffende cao. Je wordt ingeschaald op basis van opleiding en ervaring. 

Aangezien wij een goede woon-werk reisafstand belangrijk vinden, houden wij rekening met reistijd. Verder vergoeden wij alle zakelijke reiskosten op basis van €0,19 per kilometer. Een leaseauto is bespreekbaar. Uiteraard behoren pensioenregeling, vakantiedagen en vakantiegeld ook tot de voorwaarden.


Kortom, wil jij zekerheid combineren met afwisseling en uitdaging? En voldoe je aan de bovenstaande functie-eisen? Ik kom graag met je in contact om de mogelijkheden te bespreken. Druk op ‘direct solliciteren ’ of neem contact op met mij via telefoon, Whatsapp of mail.


Mocht je op zoek zijn naar een andere vacature, dan kan je altijd contact met mij opnemen.

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En lijkt werken bij Maandag® je een mooie stap? Solliciteer dan meteen. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort dan net zo tof uit als die van ons.

Current job is not marked as favorite, click to favorite this job
Emma Brinkman
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Emma Brinkman