Gedragsdeskundige

Mondir Nafi
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Mondir Nafi
MEI 04
Flevoland Permanent WO
03.06.2020 100003822
Solliciteren

Over de functie

Als gedragsdeskundige draag je zorg voor een optimale pedagogische en/of psychologische behandeling of begeleiding van kinderen/gezinnen met ontwikkelings- en opvoedvraagstukken, waarbij sprake kan zijn van psychiatrische problematiek, ontwikkelingsachterstanden en gezinsproblematiek. Uitgangspunt bij je werk is om de verantwoordelijkheden van medewerkers zo laag mogelijk in de organisatie houden.


Jij bent specialistisch waar dat nodig is. Bij o.a. de divisie jeugd betekent dat zowel behandeling kunnen bieden als het kunnen coachen van medewerkers. Je staat voor kwaliteit, je bent het ‘zorginhoudelijk geweten’ en zorgt voor de juiste ondersteuning aan de cliënt en ouders. Je gaat op een professionele wijze de relatie aan met cliënten en hun begeleiders om te zorgen dat de cliënt tot maximale ontwikkelingskansen komt.


Het betreft een detacheringscontract bij Maandag®. Dit biedt jou de mogelijkheid om te werken bij een vernieuwende en groeiende opdrachtgever. Het gaat om een jaarcontract met uitzicht op een vast contract bij de opdrachtgever. De functie beslaat 24-32 uur per week.

Functie eisen

  • Je hebt een afgeronde studie orthopedagogiek/ontwikkelingspsychologie;
  • je bent in het bezit van een SKJ-registratie, bij voorkeur op postmasterniveau;
  • je hebt ruime werkervaring in een relevante sector;
  • je hebt een rijbewijs en bent in het bezit van eigen vervoer;
  • je bent in staat te reflecteren op eigen handelen en bent bereid om te blijven leren.

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En lijkt werken bij Maandag® je een mooie stap? Solliciteer dan meteen. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort dan net zo tof uit als die van ons.

Current job is not marked as favorite, click to favorite this job
Mondir Nafi
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Mondir Nafi