Freelance psychiater

Over de functie

Als psychiater ben je het instrument waarmee je werkt. Voor je eigen psyche is een fijne, passende werkplek daarom wel zo belangrijk!


Maandag® Maastricht beschikt over een ruim netwerk aan GGZ-instellingen binnen Limburg en daarbuiten. Met grote regelmaat ontvangen wij de vraag naar een psychiater. Een luxepositie! Want hierdoor ontstaat er een ruime verscheidenheid aan opdrachten voor jou als specialist. Om te zorgen dat deze vraag op de juiste manier wordt beantwoord, zijn we op zoek naar jouw expertise. Wil jij als ZZP’er zelf bepalen welk uitdagend project jij aan wilt gaan? Wil je je niet bezig houden met onnodige rompslomp maar er écht zijn voor de patiënt? Samen gaan we opzoek naar het project dat het beste aansluit bij jouw kwaliteiten en ambities.


Wat ga je doen?

Bij Maandag® hebben we mogelijkheden voor fulltime evenals parttime in zowel de ambulante, poliklinische als klinische setting en binnen alle specialismen: volwassenen psychiatrie, kinder- en jeugdpsychiatrie, ouderenpsychiatrie, acute psychiatrie (IHT/ crisisdienst en de opname psychiatrie), verslavingspsychiatrie, forensische psychiatrie, ziekenhuispsychiatrie en LVB. Als hoofdbehandelaar ben je (medisch) verantwoordelijk voor de behandeling van de patiënten binnen jouw afdeling. Zo houd je je bezig met intakes, het opstellen en uitvoeren van behandelplannen en diagnostiek. Dit doe je zeker niet alleen; vanuit een multidisciplinair team wordt met elkaar gewerkt aan de zorg voor cliënten. Als psychiater heb je hierin een adviserende en coachende rol richting jouw collega's en durf je de leiding te nemen. Tevens heb je oog voor zorginhoudelijke vernieuwing en lever je een actieve bijdrage aan de verdere professionalisering en ontwikkeling van het behandelaanbod.


Wat bieden wij jou?

 • Een uitstekend marktconform salaris;
 • Flexibiliteit in uren;
 • Een leaseauto of reiskostenvergoeding;
 • Een krachtig netwerk waarvan je gebruik kunt maken;
 • Afwisseling d.m.v. projectmatig werken.

Functie eisen

 • Je bent BIG-geregistreerd psychiater;
 • Je bent coachend naar collega’s en beschikt over natuurlijk leiderschap;
 • Je bent proactief en ontwikkelingsgericht.

Over het bedrijf

Vanuit vestigingen in heel Nederland, detacheert Maandag® interim professionals in de publieke sector. Dit doen we binnen de overheid, het onderwijs, de gezondheidszorg en bij woningcorporaties. En niet zomaar professionals. Onze professionals weten van aanpakken en bruisen van energie. Werken bij Maandag® is daarom ook niet te vergelijken met een baan die je eerder hebt gehad. Onze goede arbeidsvoorwaarden, toffe werksfeer en doorgroeimogelijkheden dragen daar zeker aan bij.

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En lijkt werken bij Maandag® je een mooie stap? Solliciteer dan meteen. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort dan net zo tof uit als die van ons.

Is dit jouw toekomstige baan?

Solliciteren
Merál Westbroek

Merál Westbroek

Recruiter

Het sollicitatieproces

undefined

Solliciteer

Binnen vijf dagen ontvang je een reactie op je sollicitatie.

undefined

Telefonische kennismaking

Zijn er mogelijkheden? Dan leren we je graag beter kennen.

undefined

Eerste gesprek

We nodigen je uit op een van onze vestigingen om verder kennis te maken.

undefined

Tweede gesprek

In een verdiepend gesprek bespreken we vakinhoudelijke zaken en eventuele vragen die jij nog hebt.

undefined

Contractvoorstel

Is er van beide kanten een klik, dan doen we je graag een voorstel.

In dienst

Blij met ons aanbod? Dan zijn we een match. Na het tekenen van je contract is het officieel rond. Gefeliciteerd!

#DeVoordelen

Waarom werken bij maandag®?

 • Afwisseling Elke opdracht is anders.
 • Groei Omdat we ontwikkeling belangrijk vinden hebben we een eigen Maandag® Academy. Hier kan je (vakinhoudelijke) trainingen volgen zodat jij blijft groeien.
 • Onbeperkt online leren Via onze Maandag® academy heb je onbeperkt toegang tot diverse trainingen en cursussen.
 • Persoonlijke begeleiding en coaching Samen met jou kijken we naar je ambities en begeleiden je naar een volgende stap in je carrière.
 • Zekerheid van een contract Je komt bij ons in dienst en gaat aan de slag bij diverse opdrachtgevers.
#EvenVoorstellen

Jouw MAANDAG! collega's

Anne  
Anne
Jurist
Rachid  
Rachid
Basisarts
Sebastiaan  
Sebastiaan
Projectleider AVG
Soraya  
Soraya
Leerkracht basisonderwijs