Freelance (ZZP) Psychiater

Ivar Jole
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Ivar Jole
JUN 12
Limburg Freelance/ZZP WO
12.07.2020 103013876
Solliciteren

Over de functie

Jij bent het instrument waarmee je werkt. Voor je eigen psyché is een goede werkplek daarom wel zo belangrijk!


Maandag® Maastricht beschikt over een ruim netwerk aan GGZ-instellingen binnen Limburg en daarbuiten. Met grote regelmaat ontvangen wij de vraag naar een psychiater. Een luxepositie! Want hierdoor ontstaat er een ruime verscheidenheid aan opdrachten voor jou als specialist. Om te zorgen dat deze vraag op de juiste manier wordt beantwoord, zijn we op zoek naar jouw expertise. Wil jij als zzp’er zelf bepalen welk uitdagend project jouw neuronen sneller laat vuren? Wil je je niet bezig houden met onnodige rompslomp maar er écht zijn voor de patiënt? We gaan op zoek naar de ambities in jouw loopbaan, en vinden samen jouw droomproject!


Wat ga je doen?

Als hoofdbehandelaar ben je (medisch) verantwoordelijk voor de behandeling van de patiënten binnen jouw afdeling. Zo houdt je je bezig met intakes, het opstellen en uitvoeren van behandelplannen en diagnostiek. Dit doe je zeker niet alleen; vanuit een multidisciplinair team wordt met elkaar gewerkt aan de zorg voor patiënten. Als psychiater heb je hierin een adviserende en coachende rol richting jouw collega's en durf je de leiding te nemen. Tevens heb je oog voor zorginhoudelijke vernieuwing en lever je een actieve bijdrage aan de verdere professionalisering en ontwikkeling van het behandelaanbod.


Wat bieden wij jou?

  • Een uitstekend marktconform salaris;
  • Flexibiliteit in uren;
  • Een leaseauto of reiskostenvergoeding;
  • Afwisseling in verschillende uitdagende projecten.


Ben je helemaal enthousiast geworden? Solliciteer dan direct! Vragen? Neem dan contact op met Ivar Jole via telefoonnummer 06-82957086 of mail naar ivar.jole@maandag.nl

Functie eisen

  • Een afgeronde studie tot psychiater en een BIG-registratie;
  • Je beschikt over een goede dosis autonomie, maar tegelijk werk je graag samen met collega’s;
  • Stressbestendig en flexibel;
  • Goede sociale vaardigheden en sterk empathisch vermogen.

Over het bedrijf

Vanuit vestigingen in heel Nederland, detacheert Maandag® interim professionals in de publieke sector. Dit doen we binnen de overheid, het onderwijs, de gezondheidszorg en bij woningcorporaties. En niet zomaar professionals. Onze professionals weten van aanpakken en bruisen van energie. Werken bij Maandag® is daarom ook niet te vergelijken met een baan die je eerder hebt gehad. Onze goede arbeidsvoorwaarden, toffe werksfeer en doorgroeimogelijkheden dragen daar zeker aan bij.

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En lijkt werken bij Maandag® je een mooie stap? Solliciteer dan meteen. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort dan net zo tof uit als die van ons.

Current job is not marked as favorite, click to favorite this job
Ivar Jole
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Ivar Jole