Forensisch GZ-Psycholoog

Over de functie

Als behandelcoördinator GZ-psycholoog ga je aan de slag binnen een organisatie die zich focust op transculturele psychiatrie. Een uitdagende en pittige baan waarbij je een flinke verantwoordelijkheid krijgt.


Je komt in aanraking met patiënten met zeer complexe psychiatrische problematiek voor wie, naast een intensieve behandeling, een  beveiligde omgeving noodzakelijk is. Naast de zware psychiatrische problematiek kampen de mensen ook met een taalachterstand. Non-verbale communicatie is daarom één van jou sterke kanten. Als hoofdbehandelaar ben jij verantwoordelijk voor het deel van de cliënten die worden behandeld. Samen met het multidisciplinair team ga jij op pad naar de focuscliënten.


Het FACT-team bezoekt +/- 20 asielzoekerscentra van Groningen tot Arnhem waarbij zij asielzoekers behandelen met (complexe) psychiatrische klachten. Als hoofdbehandelaar GZ-Psycholoog ben je verantwoordelijk voor het bewaken voor het bewaken van de verslaglegging en de behandeling. Daarnaast ben verzorg jij intakes en geef je individuele groepstherapie. Verder ben jij (mede)verantwoordelijk voor de doorontwikkeling van zorgprogramma’s. Vanwege de taalachterstand is ervaring met non-verbale communicatie gewenst. Middelen als een talentolk, computer programma’s, psychomotorische therapeuten en vertaalcomputers zijn tot je beschikking om met de taalachterstand van de cliënten om te gaan.


Geïnteresseerd in andere mogelijkheden?

Een detacheringscontract bij Maandag® biedt jou de mogelijkheid om met verschillende doelgroepen te werken. Heb jij affiniteit met Basis-GGZ, specialistische GGZ, jeugd- of ouderenzorg? Of ga jij liever aan de slag binnen de forensische-, verslavings- of gehandicaptenzorg? Dan zit je bij Maandag® goed! Wij bieden mogelijkheden te werken met diverse doelgroepen en op verschillende werkplekken.

Daarnaast zal Maandag® jou altijd stimuleren of faciliteren door verschillende cursussen of trainingen aan te bieden. Hierbij kan je denken aan EMDR, cognitieve gedragstherapie en

schematherapie. Met behulp van de Maandag® Academy kan je werken aan jouw persoonlijke ontwikkeling. Meer weten? Neem contact op door te mailen of te

bellen.

Functie eisen

·        BIG registratie;  

·        Je hebt werkervaring opgedaan binnen de forensische of residentiële setting;

·        Opleiding tot GZ-Psycholoog afgerond of Verpleegkundig Specialist;

·        Affiniteit met non-verbale communicatie. 

Over het bedrijf

Maandag® detacheert interim professionals in de publieke sector. Dit doen we binnen de gezondheidszorg, de overheid, het onderwijs en de bedrijfsvoering. Onze professionals weten van aanpakken en bruisen van energie. Maar waarom Maandag®? Bij Maandag® sta jij als professional centraal en heb jij de regie over je carrière. 

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En lijkt werken bij Maandag® je een mooie stap? Solliciteer dan meteen. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort dan net zo tof uit als die van ons.

Is dit jouw toekomstige baan?

Solliciteren
Mondir Nafi

Mondir Nafi

Recruiter

Het sollicitatieproces

undefined

Solliciteer

Binnen vijf dagen ontvang je een reactie op je sollicitatie.

undefined

Telefonische kennismaking

Zijn er mogelijkheden? Dan leren we je graag beter kennen.

undefined

Eerste gesprek

We nodigen je uit op een van onze vestigingen om verder kennis te maken.

undefined

Tweede gesprek

In een verdiepend gesprek bespreken we vakinhoudelijke zaken en eventuele vragen die jij nog hebt.

undefined

Contractvoorstel

Is er van beide kanten een klik, dan doen we je graag een voorstel.

In dienst

Blij met ons aanbod? Dan zijn we een match. Na het tekenen van je contract is het officieel rond. Gefeliciteerd!

#DeVoordelen

Waarom werken bij maandag®?

  • Afwisseling Elke opdracht is anders.
  • Groei Omdat we ontwikkeling belangrijk vinden hebben we een eigen Maandag® Academy. Hier kan je (vakinhoudelijke) trainingen volgen zodat jij blijft groeien.
  • Onbeperkt online leren Via onze Maandag® academy heb je onbeperkt toegang tot diverse trainingen en cursussen.
  • Persoonlijke begeleiding en coaching Samen met jou kijken we naar je ambities en begeleiden je naar een volgende stap in je carrière.
  • Zekerheid van een contract Je komt bij ons in dienst en gaat aan de slag bij diverse opdrachtgevers.
#EvenVoorstellen

Jouw MAANDAG! collega's

Anne  
Anne
Jurist
Rachid  
Rachid
Basisarts
Sebastiaan  
Sebastiaan
Projectleider AVG
Soraya  
Soraya
Leerkracht basisonderwijs