Forensisch GZ Psycholoog

Alianne Westra
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Alianne Westra
JUN 15
Friesland Permanent WO
15.07.2020 105940630
Solliciteren

Over de functie

Wat houdt de functie in?

Voor een zorginstelling in de provincie Friesland is Maandag® voor 28 tot 36 uur op zoek naar een GZ Psycholoog met interesse in de forensische psychiatrie. Als GZ-Psycholoog help jij de geestelijke gezondheid van mensen met een justitiële titel te verbeteren. Dit doe je middels psychologische interventies, diagnostiek en indicatiestelling. Met jouw gedrevenheid geef jij richting en inhoud binnen de mogelijkheden van behandeling. Je bent besluitvaardig en weet de rust te bewaren in crisissituaties. Je houdt de regie en bovendien breng je advies uit aan het management over de verstrekking en begeleiding van geestelijke gezondheidszorg.


Beschik jij over uitstekende analytische vaardigheden, kun je goed een oordeel vormen en schrijf jij kwalitatief hoogwaardige rapportages? Ben jij bovendien stressbestendig en heb jij affiniteit met de forensische kaders? Dan is Maandag® op zoek naar jou.






Functie eisen

  •  Je bent afgestudeerd Gz-psycholoog en bent als Gz-psycholoog geregistreerd in het BIG-register.
  • Je hebt ervaring of affiniteit met het werken binnen forensische kaders
  • Enige behandel ervaring en diagnostische kennis


Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En lijkt werken bij Maandag® je een mooie stap? Solliciteer dan meteen. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort dan net zo tof uit als die van ons.

Current job is not marked as favorite, click to favorite this job
Alianne Westra
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Alianne Westra