Doktersassistent

Over de functie

Wil jij als doktersassistent jouw werkzaamheden uitvoeren binnen een andere setting dan de huisartsenpraktijk of het ziekenhuis? Dan is dit voor jou een buitenkans!

Als doktersassistent biedt jij ondersteuning aan een chirurg en een arts. Naast dat jij vragen van cliënten behandeld en afspraken plant, bereid jij cliënten voor op behandelingen en assisteert tijdens consulten. Jij als doktersassistent weet goed te schakelen tussen de diverse werkzaamheden en kunt je zowel achter de balie als in de behandelkamer goed redden. Heb jij ervaring opgedaan binnen een reguliere huisartsen praktijk of het ziekenhuis, maar lijkt het jouw nu interessant om specialistische zorg te verlenen? Lees dan snel verder!

Waar jij dit kunt gaan doen? In een splinternieuwe kliniek in de omgeving van Nijmegen! Het team dat werkzaam is in deze praktijk is gespecialiseerd in de behandeling van spataderen en anale aandoeningen. De praktijk heeft het hele proces van intake tot nazorg in huis. Hierin ben jij als doktersassistent een belangrijke schakel. Samen met je collega’s zet je alles op alles om de juiste zorg te bieden en werkt eraan om deze kliniek op de kaart te zetten. 

Functie eisen

Jij als doktersassistent straalt rust uit en weet een vertrouwd gevoel te geven. Met jouw open houding ben jij het gezicht van de praktijk en het aanspreekpunt voor cliënten. Het is belangrijk dat jij verantwoordelijkheden niet uit de weg gaat en assertief bent. Daarnaast is er binnen de praktijk genoeg ruimte voor jouw gezonde dosis humor.

Al een aantal uren in de week aan het werk, maar wil jij deze kans niet laten lopen? Geen probleem! Het gaat om een tijdelijke functie voor 16 uur. Combineren is dus eventueel mogelijk.

 • Jij hebt een afgeronde MBO opleiding tot doktersassistent
 • Jij hebt 1 jaar werkervaring
 • Jij bent de maand december beschikbaar voor 16 uur
 • Snel starten? Geen probleem!

Over het bedrijf

Frisse moed en nieuwe kansen, dat is waar Maandag® voor staat. Net als jou vinden wij werken binnen de publieke sector het belangrijkste wat er is. Jij als doktersassistent draagt hier je steentje aan bij en daar staat natuurlijk wat tegenover! Uiteraard ontvang je bij Maandag® een marktconform salaris en horen vakantiedagen, vakantiegeld, reiskostenvergoeding en pensioenregeling tot de voorwaarden. Maar misschien wel het allerbelangrijkste dat wij jou persoonlijk begeleiden en met jouw carrière meegroeien. Naast fantastische projecten biedt Maandag® cursussen en opleidingstrajecten om zo jouw loopbaan vorm te geven.

 • Flexibele zekerheid
 • Een vast dienstverband & financiële zekerheid
 • Persoonlijke aandacht 

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En lijkt werken bij Maandag® je een mooie stap? Solliciteer dan meteen. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort dan net zo tof uit als die van ons.

Is dit jouw toekomstige baan?

Solliciteren
Mirelle Versteeg

Mirelle Versteeg

Recruiter

Het sollicitatieproces

undefined

Solliciteer

Binnen vijf dagen ontvang je een reactie op je sollicitatie.

undefined

Telefonische kennismaking

Zijn er mogelijkheden? Dan leren we je graag beter kennen.

undefined

Eerste gesprek

We nodigen je uit op een van onze vestigingen om verder kennis te maken.

undefined

Tweede gesprek

In een verdiepend gesprek bespreken we vakinhoudelijke zaken en eventuele vragen die jij nog hebt.

undefined

Contractvoorstel

Is er van beide kanten een klik, dan doen we je graag een voorstel.

In dienst

Blij met ons aanbod? Dan zijn we een match. Na het tekenen van je contract is het officieel rond. Gefeliciteerd!

#DeVoordelen

Waarom werken bij maandag®?

 • Afwisseling Elke opdracht is anders.
 • Groei Omdat we ontwikkeling belangrijk vinden hebben we een eigen Maandag® Academy. Hier kan je (vakinhoudelijke) trainingen volgen zodat jij blijft groeien.
 • Onbeperkt online leren Via onze Maandag® academy heb je onbeperkt toegang tot diverse trainingen en cursussen.
 • Persoonlijke begeleiding en coaching Samen met jou kijken we naar je ambities en begeleiden je naar een volgende stap in je carrière.
 • Zekerheid van een contract Je komt bij ons in dienst en gaat aan de slag bij diverse opdrachtgevers.
#EvenVoorstellen

Jouw MAANDAG! collega's

Anne  
Anne
Jurist
Rachid  
Rachid
Basisarts
Sebastiaan  
Sebastiaan
Projectleider AVG
Soraya  
Soraya
Leerkracht basisonderwijs