CODO functionaris GGZ

Ivar Jole
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Ivar Jole
MEI 07
Limburg Permanent HBO
06.06.2020 102533339
Solliciteren

Over de functie

Zie jij jezelf als psychiatrisch verpleegkundige meer coördineren dan behandelen? Dan is deze vacature iets voor jou!


Voor een opdrachtgever in Zuid Limburg ben ik opzoek naar een ervaren verpleegkundige met ervaring in de ggz voor de functie van CODO functionaris. Als Coördinator Opname, Doorplaatsing en Ontslag draag jij zorg voor het indiceren en (over)plaatsen van klinische cliënten. Je adviseert leidinggevenden en behandelcoördinatoren om een goed verloop van in-, door- en uitstroom van cliënten te realiseren. Zo houd je informatiegesprekken met cliënten, mantelzorgers en behandelaars. Daarnaast ben je het aanspreekpunt voor de cliënt, naasten, persoonlijk begeleiders, teamcoaches, behandelaars en externe partijen bij aanmeldingen en doorplaatsingen. Ook heb je feeling voor financiën en breng je zorginhoudelijke en economische belangen met elkaar in evenwicht. Een bijzondere maar zeker ook cruciale functie in de GGZ!


Interessant? Dat dachten wij ook! Maandag® kijkt graag met jou naar de mogelijkheden voor een duurzame samenwerking. Dit betekent de vastigheid van een contract met de flexibiliteit van het projectmatig werken. Ontwikkeling vinden wij ontzettend belangrijk. Daarom krijg jij persoonlijke begeleiding om jouw loopbaan optimaal vorm te geven. We bespreken een plan om daar te komen waar jij wilt zijn en waar jouw expertise écht tot zijn recht komt. Verder bieden wij een mooi marktconform salaris, vakantietoeslag, reiskostenvergoeding en talloze trainingen en opleidingen via onze eigen Maandag® Academy.


Bel of mail mij ter kennismaking, bij interesse of bij vragen op:

 06 82 95 70 86

️ ivar.jole@maandag.nl

Functie eisen

  • Verpleegkundige met relevante werkervaring binnen de GGZ
  • Affiniteit met zorgprocessen en logistiek binnen een complexe zorginstelling
  • Je kunt snel schakelen zonder het overzicht te verliezen
  • Je bent een sterke netwerker, bemiddelaar en teamplayer
  • Minimaal HBO denk- en werkniveau

Over het bedrijf

Vanuit vestigingen in heel Nederland, detacheert Maandag® interim professionals in de publieke sector. Dit doen we binnen de overheid, het onderwijs, de gezondheidszorg en bij woningcorporaties. En niet zomaar professionals. Onze professionals weten van aanpakken en bruisen van energie. Werken bij Maandag® is daarom ook niet te vergelijken met een baan die je eerder hebt gehad. Onze goede arbeidsvoorwaarden, toffe werksfeer en doorgroeimogelijkheden dragen daar zeker aan bij.

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En lijkt werken bij Maandag® je een mooie stap? Solliciteer dan meteen. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort dan net zo tof uit als die van ons.

Current job is not marked as favorite, click to favorite this job
Ivar Jole
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Ivar Jole