Casemanager GGZ

Over de functie

Op zoek naar een baan als casemanager bij een kleinschalig en zeer betrokken specialistische GGZ instelling in regio Haarlem? Dan ben je hier aan het juiste adres! Deze organisatie biedt een breed scala aan behandeldisciplines zodat de juist zorg kan worden geleverd. Bij cliënten is sprake van complexe problematiek zoals trauma, persoonlijkheidsstoornissen, angst en depressie. Er is veel sprake van comorbiditeit. Binnen deze organisatie wordt vanuit een multidisciplinair team gewerkt vanuit een holistische (lichaamsgerichte) benadering naast gesprekstherapie. Het team bestaat uit een regiebehandelaar, zorgcoördinator en casemanager. Je werkzaamheden zullen bestaan uit het afnemen van intakes, startgesprek met cliënten, deelname aan multidisciplinair overleggen, ondersteuning van de zorgcoördinator, tweedelijnsondersteuning (denk aan beantwoorden van vragen van cliënten en behandelaars), opvragen van ontbrekende stukken bij verwijzers.


Wat wordt er van jou nog meer verwacht:

 • Als casemanager ben je een 'spin in het web' waarbij organisatorische als analytische vaardigheden van belang zijn
 • Als casemanager ben je verantwoordelijk voor behandelingen en het uitvoeren van diagnostisch onderzoek (ADHD + persoonlijkheidsproblematiek)
 • Als casemanager werk je onder supervisie van een ervaren psycholoog of psychotherapeut
 • Als casemanager is het mogelijk om na één jaar (afhankelijk van ervaring en competenties) door te groeien naar behandelaar, diagnostica of senior casemanager


Je gaat via Maandag aan de slag bij de opdrachtgever. Wij zijn jouw werkgever en bij ons loopt jouw contract. Er zijn verschillende contracten. Kies je bewust voor afwisseling en ontwikkeling? Dan kunnen wij jou een contract aanbieden. Mocht je alleen voor een bepaalde duur op zoek zijn naar een opdracht (omdat je bijvoorbeeld daarna in opleiding gaat) dan kijken we wat het beste past bij jouw situatie. Wellicht is een projectovereenkomst van de duur van de opdracht iets voor jou. Kortom: wij vinden het belangrijk om te kijken wat het beste bij jou past en hierin wenselijk is. 


Wil je weten wat het beste bij jou past qua opdracht, organisatie, werksfeer en collega’s? Ik nodig je graag uit voor een kennismakingsgesprek bij ons op kantoor. Neem dus gerust contact met op: 


0682132558 || femke.cluistra@maandag.nl 

Functie eisen

 • Je hebt kennis en ervaring binnen de specialistische GGZ
 • Je hebt een afgeronde WO master opleiding zoals GZ Psycholoog, Klinisch Ontwikkelingspsychologie, Pedagogische Wetenschappen of een HBO opleiding SPH of MWD met GGZ ervaring
 • Je vind het fijn om multidisciplinair samen te werken
 • Werken vanuit holistische visie heb jij interesse in
 • Je hebt goede communicatieve vaardigheden (zowel schriftelijk als mondeling)

Over het bedrijf

Maandag® detacheert interim professionals in de publieke sector. Dit doen we binnen de overheid, het onderwijs, de gezondheidszorg en bij woningcorporaties. Onze professionals weten van aanpakken en bruisen van energie. Dat soort interim professionals vind je bij Maandag®.


Maandag® biedt jou een contract aan. Zekerheid heb je dus, tegelijkertijd sta je niet stil en blijf je doorgroeien als professional door middel van ons grote netwerk aan opdrachtgevers en Maandag® collega’s. Wat betekent dit voor jou? Als je bij Maandag® aan de slag gaat betekent het dat je naast je collega’s op de opdracht, ook nog je Maandag® collega’s hebt. Extra leuk dus! Wij organiseren dan ook tal van activiteiten en events zoals bijvoorbeeld de Club Maandag® waar jij jouw Maandag® collega’s gaat ontmoeten. Op deze avonden komen op een informele manier thema’s aan bod die gericht zijn op persoonlijke groei en werkgeluk en zijn ook jouw Recruiter en Accountmanager aanwezig. 


Wil je weten wat dit exact allemaal voor jou kan betekenen? Ik vertel je uiteraard graag over de mogelijkheden die er voor jou zijn als professional in de zorg! Dit kan telefonisch, maar het allerliefst nodig ik je dan uit voor een persoonlijk gesprek. Ik vind het namelijk belangrijk om te kijken naar jou als persoon, wat jouw wensen en behoeften zijn en wat hier het best bij past qua opdracht, organisatie en collega’s. Neem gerust contact met me op via 0682132558 || femke.cluistra@maandag.nl

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En lijkt werken bij Maandag® je een mooie stap? Solliciteer dan meteen. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort dan net zo tof uit als die van ons.

Is dit jouw toekomstige baan?

Solliciteren
Femke Cluistra

Femke Cluistra

Recruiter

Het sollicitatieproces

undefined

Solliciteer

Binnen vijf dagen ontvang je een reactie op je sollicitatie.

undefined

Telefonische kennismaking

Zijn er mogelijkheden? Dan leren we je graag beter kennen.

undefined

Eerste gesprek

We nodigen je uit op een van onze vestigingen om verder kennis te maken.

undefined

Tweede gesprek

In een verdiepend gesprek bespreken we vakinhoudelijke zaken en eventuele vragen die jij nog hebt.

undefined

Contractvoorstel

Is er van beide kanten een klik, dan doen we je graag een voorstel.

In dienst

Blij met ons aanbod? Dan zijn we een match. Na het tekenen van je contract is het officieel rond. Gefeliciteerd!

#DeVoordelen

Waarom werken bij maandag®?

 • Afwisseling Elke opdracht is anders.
 • Groei Omdat we ontwikkeling belangrijk vinden hebben we een eigen Maandag® Academy. Hier kan je (vakinhoudelijke) trainingen volgen zodat jij blijft groeien.
 • Onbeperkt online leren Via onze Maandag® academy heb je onbeperkt toegang tot diverse trainingen en cursussen.
 • Persoonlijke begeleiding en coaching Samen met jou kijken we naar je ambities en begeleiden je naar een volgende stap in je carrière.
 • Zekerheid van een contract Je komt bij ons in dienst en gaat aan de slag bij diverse opdrachtgevers.
#EvenVoorstellen

Jouw MAANDAG! collega's

Anne  
Anne
Jurist
Rachid  
Rachid
Basisarts
Sebastiaan  
Sebastiaan
Projectleider AVG
Soraya  
Soraya
Leerkracht basisonderwijs