Bron- en Contactonderzoeker voor de GGD

Alet Boerma
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Alet Boerma
JUN 09
Groningen Tijdelijk MBO
11.07.2020 104184458
Solliciteren

Over de functie

Per 1 juni jl is het voor iedereen in Nederland mogelijk om je bij gezondheidsklachten te laten testen op het Covid-19 virus. Dit betekent dat de testcapaciteit bij de GGD's wordt opgeschaald.

Voor verschillende GGD's in Noord Nederland is Maandag® op zoek naar zorgprofessionals die mee willen helpen bij het bestrijden van het virus. Jouw rol hierin is het uitvoeren van het bron- en contactonderzoek of het afnemen van testen.

Als bron- en contactonderzoeker ben je actief bezig met het verder controleren en beheersen van het COVID-19 virus. Het team waar je in gaat werken bestaat met name uit verpleegkundigen, geneeskunde studenten en andere bron- en contactonderzoekers. Door de huidige situatie is het team heel dynamisch. Jij bent pro- actief en weet je snel aan te passen. Ook kun je goed schakelen tussen de verschillende werkzaamheden en informatiestromen. Je kan de input vanuit de artsen en verpleegkundigen, met wie je samenwerkt, goed verwerken. Daarnaast zal je telefoon en mails beantwoorden met vragen van cliënten.


Help jij mee om het Covid- 19 virus in het noorden van het land te bestrijden? 

Functie eisen

- Gediplomeerd HBO- Verpleegkundige of afgeronde Bachelor Geneeskunde (Master Geneeskunde student);

- Op korte termijn beschikbaar tot 1 september met mogelijkheid tot verlenging;

- Wekelijks inzetbaar voor 16 uren (of meer) waarbij de werkdagen aaneengesloten zijn;

- Communicatief vaardig, empathisch vermogen en affiniteit met computers (word/excel).


Ik kom graag met je in contact om je meer over de functie te vertellen. Neem contact met mij op via 06 12 22 68 44 of alet.boerma@maandag.nl.

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En lijkt werken bij Maandag® je een mooie stap? Solliciteer dan meteen. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort dan net zo tof uit als die van ons.

Current job is not marked as favorite, click to favorite this job
Alet Boerma
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Alet Boerma