Bijspringen tijdens de coronacrisis.

Emma Brinkman
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Emma Brinkman
MEI 07
Noord-Holland Tijdelijk MBO
06.06.2020 100544696
Solliciteren

Over de functie

Wil jij graag bijspringen waar jouw hulp nodig is in de strijd tegen de verdere verspreiding van het coronavirus? Verschillende zorginstellingen waarmee Maandag® Zorg & Welzijn nauw samenwerkt in regio Amsterdam zijn opzoek naar zorgtoppers. Mensen die hun mouwen 'extra' willen opstropen om in deze bizarre tijd hun collega's en de cliënten of patiënten nog meer te ondersteunen.


Ben jij een (basis)arts, verpleegkundige, GZ-psycholoog of Verzorgende IG? Onze opdrachtgevers binnen de zorg verwachten een piek en alle hulp is van harte welkom! Zo zijn er mogelijkheden momenteel binnen verschillende zorginstanties zoals ziekenhuizen, verpleeghuizen, gehandicaptenzorg, psychiatrie en jeugd & welzijn.


Het aantal uur per week en de diensten zijn bespreekbaar. Het gaat er vooral om wat voor jou mogelijk zou kunnen zijn. Samen kijken we naar jouw wensen en waar jouw hulp het hardst nodig is.

Functie eisen

  • BIG als arts, verpleegkundige of GZ-psycholoog.
  • Diploma als Verzorgende IG.
  • Minimaal 16 uur per week beschikbaar.
  • Graag zo snel mogelijk starten.


Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En lijkt werken bij Maandag® je een mooie stap? Solliciteer dan meteen. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort dan net zo tof uit als die van ons.

Current job is not marked as favorite, click to favorite this job
Emma Brinkman
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Emma Brinkman